Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szemceruza jobb zöld...

Milyen szemceruza jobb zöld szemre? Márkát tudtok?

Figyelt kérdés
Zöld szemem, barna hajam és normál árnyalatú (világosnál kicsit sötétebb) bőröm van. Eddig barna Max Factor ceruzát használtam, ami jó is volt, de kezd elfogyni, és nem is túl tartós.

2013. dec. 11. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a loreál a legtartósabb.

Nekem is zöld a szemem és szeretem a barna szemceruzát, de használok zöldet, aranyat, sötétszürkét, lilát is.

2013. dec. 11. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Zöld szemen jól néz ki a barna, bronzos, bordós árnyalat, de a lila is. Én olyat szeretek, ami inkább krémes kicsit, könnyen kenhető és satírozható, nem pedig kemény. Maxfactornak, Loreálnak, de az AVONnak is vannak jó szemceruzái.
2013. dec. 12. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Essence stay all day.
2013. dec. 12. 17:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. dec. 12. 17:51
 5/5 anonim válasza:
Szerintem a feketétől kontrasztosabb lesz és jobban kiemeli a zöld szemedet. Én az essence kajal szemceruzáját ajánlom 01 black, 08 teddy.
2013. dec. 13. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!