Avon glimmerstick diamonds vagy avon glimmerstick eyeliner a jobb?
Figyelt kérdés
ugyanolyan tartós mind a kettő? mi a véleményetek róluk? melyiket vegyem meg? nemtudja valaki hogy a mostani avon katalógus még meddig érvényes?2012. márc. 17. 14:18
1/4 anonim válasza:
21.-éig érvényes.
Nekem a sima szemkontúrjaim vannak, a tekerősek és szerintem nagyon jók. Vízállóak is, jól fognak, nem maszatolódnak, tényleg szuperül teljesítenek, és nagyon jó az áruk is.
A diamonds ceruzákról is csupa jól hallottam/olvastam, de én nem szeretem a csillámos ceruzákat, úgyhogy azokról saját tapasztalatot nem tudok írni, csak hogy sokan dicsérik.
Megéri mind 2 fajta az árát!:)
Még annyit mondanék, hogy a sima szemkontúr barna(cosmic braun)színe nem szürkés barna, hanem kicsit "sárgásabb" beütésű(ha érted mire gondolok),szóval melegebb árnyalatú, én azt úgy használom, hogy egy másikkal kontúrozok alá, és erre viszem fel ezt, és így tartós is, és jó színű is.(nekem. merthogy mindenkinek máshogy áll)
3/4 A kérdező kommentje:
a sima glimmerstickek is csillognak egy kicsit, nem??
2012. márc. 18. 18:25
4/4 anonim válasza:
Nem, a szürkébe vannak nagyon miniatűr valamik, de egyáltalán nem látszik(szerencsére, mert ha látszana falra másznék!:) tök mattok. 3 szín van meg,csak a kék nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!