Fiúk! Azokkal a csajokkal nem is terveztek hosszútávra, akik sminkelik magukat?
Hülyeség... Szerintem még vonzóbb is egy lány, aki ad magára, és nem csak a pattanásai látszanak, vagy a zsíros haja.
Nekem sokkal jobban bejönnek az olyan lányok, főleg hogy most összejöttem egy lánnyal aki nagyon ad magára, és imádom. :)
jéééézusom, ez mekkora hülyeség.
sok csaj beír ide pasiknak feltett kérdésekre is, akik nem sminkelik magukat, a pasik nevében h ők bizony nemállnak szóba sminkelt csajjal, de ez annyira nevetséges, rögtön kilehet szűrni h ki beszél fasságot.
nyugodtan sminkelheted magad, lesz barátodf, és nemfog elhagyni azért, mertt sminkeled magad:D
ezegy vicc, ezen én jót röhögtem.
sok az álszent ezen az oldalon, nemszabad ezekre a statisztikéákra építened.
Én lány vagyok mondjuk, de ez nagy butaság.
Szép is lenne ha alapozón meg szemcerkán múlna egy kapcsolat....
Sminkelj nyugodtan, persze tudd, hol a határ, ne ess túlzásokba a hétköznapokon.
Ha szükséges, alapozó, fixáló púder, szemcerka, spirál, szájfény.... ennyi elég, ezektől csak vonzóbb leszel.
Ha egy srác elhagy, akkor nem ezért fog :))
ez hülyeség!mér ne tetszenének a pasiknak a kisminkelt csajok??!
nyugodtann sminkeld magad,egy kis smink mindenkit szebbé tesz ;)
16/L
17. 29- es vagyok.... ha a pasim pofázna érte, hogy használok sminket, Ő előbb repülne mint a sminkkészletem. Ha én jobban érzem magam minimálsminkkel a hétköznapokon, akkor ne szóljon bele.
Ez amúgy olyan, hogy akkor azokat a srácokat el kell hagyni, akik nem borotválkoznak meg minden nap... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!