Jol állna neki?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó lánybarátomat szertném meglepni egy iylen nyaklánccal(alább link) és nem tudom kétségeim vannak afelöl hogy szivesen hordaná mert iylen fullosan barna cuccokba jár mostanság és nem tudom hogy a kék az menne e hozzá.
2013. dec. 6. 14:34
1/8 anonim válasza:
sztem inkabb vegyel vmi barnat...ez nm igen talal.foleg h arra gondolok,h a barna egy termeszees szin...no meg ez a nyaklanc nm igen az..
2/8 A kérdező kommentje:
találtam egy sima fehéret :) az valahogy jobban tetszik meg olvastam hogy az elvileg jol áll :) szerinted?
2013. dec. 6. 14:43
3/8 anonim válasza:
feketét :D az legalább mindenhez megy.
4/8 A kérdező kommentje:
ha feketében gondolkoznék akkor ezt kapná
mert kérdeztem töle kis sunyi voltam hogy mit szol hozzá de abbol is csak a barna nagyon jol néz ki -.-"
2013. dec. 6. 14:48
5/8 anonim válasza:
Tetszene neki. Főleg ha tőled kapja. És szerintem hordaná:)
6/8 A kérdező kommentje:
oh köszönöm és mitöl vagy ebben olyan biztos ?:)
2013. dec. 6. 20:48
7/8 anonim válasza:
Ha nem szokott kéket hordani, akkor szerintem ne vegyél neki kéket lehet hogy nemfog neki tetszeni neki, vagy ha tetszik is majd neki, de nincsenek kék dolgai akkor nem fogja tudni mihez felvenni. Vegyél neki valami aranyat, persze nem igazira gondoltam (bár ha megteheted...)!Az arany megy a barnához, meg a természetes színekhez. De te ismered! Nem hiszem, hogy bárki itt jobban tudná minek örülne... :)
8/8 anonim válasza:
én örülnék neki, a szándék a fontos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!