Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Barátnôm közelgô névnapjára szeretnék vennk neki egy minôségi smink készletet de nem tudom hol és milyet vegyek. Tudnátok esetleg linkbe küldeni olyat amit Ti használtok vagy ismertek, hogy az jó? Megköszönném elôre! Nagy segítség lenne!2013. dec. 2. 21:09
1/2 anonim válasza:
Milyen árat gondoltál?
Amiket a DM vagy Rossmann árul karácsonykor azok nem mindig jók, szerintem azt kerüld el. Kisebb palettákat találsz a szokásos márkáknál, de ezeken max 4 szín lesz.(L'oreal, maybelline, astor...)
Azt javaslom, ha van müller a közeledben ott nézz szét. A douglas az megint a drágább kategória, de ha ez nem gond, akkor ott szerintem bármelyik márkát választod nem foghatsz mellé, én a Bourjoist kedvelem.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából mindegy,hogy mennyibe kerül mert akkor azt veszem meg amelyik jobb. Van ilyen müller bolt pont nem messze tölem oda eltudok mennni. Akkor amiket írtál két márkát aközül fogok választani! :)
2013. dec. 3. 15:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!