Ha veszek egy lila körömlakkot a csajnak akkor én azzal, h járok jól? :D
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 21:06
2/10 Je Veux válasza:
Cserébe kapsz tőle egy kedves mosolyt, egy köszönetet és két nagy puszit..
Egyébként nem értem, hogy pontosan mire gondolsz.. Tán ezt mondta a lány?
3/10 A kérdező kommentje:
egy lánynak veszek lila körömlakkot odaadom neki azzal én,h járok jól?
2013. nov. 30. 21:09
5/10 anonim válasza:
nem drágaság, hogyha arra gondolsz, hogy adsz neki egy lila körömlakkot és utána lefekszik veled és ezzel te jól jársz, hááááát...
ki kell, hogy ábrándítsalak...xDDD
nem fog menni...legalábbis, ha nem olyan lányról beszélünk, akinek az IQ szintje a béka popója alatt van, akkor nem...
16/L
6/10 A kérdező kommentje:
nem erre gondoltam :D xDD
2013. nov. 30. 21:13
7/10 anonim válasza:
akkor mire gondoltál? csak mert ennyiből nem derül ki...
9/10 Je Veux válasza:
Attól, hogy leírod kétszer egymás után ugyanazt, mi még nem leszünk előrébb.. Nem a szexre gondoltál..hát akkor?
10/10 anonim válasza:
Kezdjük ott, fiú vagy vagy lány? A csaj a barátnőd? Csak úgy random vennéd neki, vagy mikulásra, szülinapra, stb?
Én biztos furinak találnám ha egy osztálytársam odajönne, hogy ő vett nekem egy körömlakkot, de kedvesnek tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!