Az alapozó gyakori használata roncsolja az arcomat?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, hétfőtől péntekig minden nap van rajtam alapozó. Esténként igyekszem alaposan lemosni. Tudom, volt már ez a kérdés, csak gondoltam adatokkal én is megkérdezem. Ja és Maybelline Dream Matte Mousse habállagú alapozót használok, púdert nem, csak még egy kicsi szempillaspirált.2009. nov. 21. 13:13
21/25 anonim válasza:
A mai, jobb minőségű alpozók nem hogy nem ártanak, hanem tele vannak hidratáló és sok esetben fényvédő anyagokkal. Csak az van ellene, akinek makulátlan a bőre, ebből adódóan nem kell használnia.
22/25 A kérdező kommentje:
hát reméljük :) köszi a válaszokat mindenkinek :)
2009. nov. 27. 16:15
23/25 anonim válasza:
ugyanannyi idős voltam, mint te, amikor elkezdtem magamat sminkelni. Alapozót is beleértve. Azóta az év 365 napjából kb 30 napon nincs rajtam alapozó. Most 26 éves vagyok, és nem vagyok ráncos egyáltalán tőle, és a bőrömnek sincs semmi baja tőle.
24/25 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató, köszi :)
2009. nov. 28. 17:20
25/25 anonim válasza:
Az èn bőröm rendkìvül èrzèkeny. Az arra való alapozóktól is egy nap után pattanàsos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!