Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek szép ez a köröm?

Szerintetek szép ez a köröm?

2013. nov. 27. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdekes. Ha illik a stílusodhoz, jól mutathat. Én ezt a virágmintát inkább fekete alapra tettem volna.
2013. nov. 27. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:

imádom a virágmintás dolgokat. vagány! :)

20N

2013. nov. 27. 14:13
 3/8 anonim válasza:
inkább stílusos, attól függ ki hordja
2013. nov. 27. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
jó :) nem az én stílusom amúgy.
2013. nov. 27. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem nagyon tetszik :D

(17/L)

2013. nov. 27. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik,de ha neked igen csináltasd meg :)
2013. nov. 27. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem a világom, és azért nem olyan egyszerű szépre megcsinálni, de ha tetszik, nem olyan rossz. Már legalábbis a felső képen, az alsó az szörnyen néz ki szerintem.

Csak ne ilyen virágos cuccokat viselj mellé, azzal már úgy néznél ki, mint saját öreganyád. :D Egyszerű, csinos és elegáns cuccokkal egy fiatal nőn el tudom képzelni, hogy jó, egy farmer-pólós tizenévesen nem annyira. :D De a fő, hogy neked bejöjjön.

2013. nov. 27. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, én gyakran festem ki minden mintázatúra a körmöm. Ez még egyszerű is. Szerintem csináld meg ha tetszik! :) Azon túl egyedi, és elmondhatod, hogy te csináltad.
2013. nov. 27. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!