Mit csináljak, ha nem akar begyógyulni a luk a fülemben?
Ez van. Nem gyógyul az olyan könnyen.
Annyira gyorsan összeszűkül, hogy ne vagy csak nehezen tudj bele fülbevalót rakni, de ahhoz, hogy teljesen eltűnjön, évek is kevésnek bizonyulhatnak.
Ékszerboltban lehet kapni olyan fülbevalót, amit direkt félbelövésnél használnak. Ez kicsit vastagabb mint az átlagos fülbevaló, így jobb ha ahhoz szokik hozzá a füled.
Ezt ne vedd ki éjszakára sem! naponta tisztítsd meg magát a fülbevalót és a füledben a lyukat is.
Fontos, hogy ne hagyd órákig szabadon, mert elkezd beforrni. Meg ne csüngőset rakj bele, hanem csak egyszerűt ami nem húzza le.
Próbáld ki az orvosi fémet. Feltétlen fertőtlenítsd le a füled mielőtt fülbevalót raksz bele, és a fülbevalót is töröld át. Mi szoktok alkoholba tenni az arany fülbevalókat, nagyon jól letisztítja.
De miért ne lehetne érzékenység? Az én fülem csak az aranyat bírja, anyáé pedig semmit se, így neki már rég beforrt a lyuk.
Ok, de hogy fertőtlenítsem a fülem? Nem tudom egyenesen belecsöpögtetni a fertőtlenítőszert.
Anyát megkérdeztem, és azt mondta, hogy neki - és másoknak is - volt érzékeny a füle, és hogy annak nem ilyenek a tünetei.
Jó sok fertőtlenítővel (sebbenzin) átitatott vattakoronggal.
Hidd el, ha két oldalról odafogod, bejut a lyukba is a fertőtlenítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!