Nagyon gáz lenne?
Figyelt kérdés
Akarok műkörmöt. 15 éves vagyok, és végre anyum meg is engedi. katolikus gimnáziumba járok. szerintetek nem szólnának a tanárok?? másnak is van de nekik csak gél lakk de nekem nagyon rövidek a körmeim az nem lenne olyan szép. egy egyszerű zselés francia körmöt szeretnék , mindenféle csicsa nélkül. szerintetek szólnának érte??2013. nov. 24. 19:38
1/11 anonim 

válasza:

Francia az még elmegy szerintem.:)
2/11 anonim 

válasza:

Én nem katolikus suliba jártam, de nálunk leszedette a tesitanár a műkörmöket. Te tudod igazán mennyire szigorúak nálatok a tanárok.
3/11 A kérdező kommentje:
eléggé szigorúak , de én nem tesizem
2013. nov. 24. 19:58
4/11 anonim 

válasza:

Szerintem észre se vennék. Mondjuk attól függ, mert van olyan műköröm amin nagyon látszik, hogy mű és van olyan amelyiken nem látszik...
14/L
5/11 anonim 

válasza:

Én is katolikus gimibe jártam,minden 3. lánynak műkörme volt,pirszingesek is akadtak,meg miegymás.
Egy szolid francia körömbe szerintem senki nem fog belekötni,ha igen megmondod h műköröm,nem tudsz vele mit csinálni,mondhatod azt is azért van hogy letudj szokni a körömrágásról.Ennyi.
6/11 A kérdező kommentje:
valamennyire akkor is látszik de ha megcsináltatom és az iskolába azt mondják h szedjem le annak semmi értelme nincs
2013. nov. 24. 20:28
7/11 A kérdező kommentje:
melyik városba jártál gimibe utolsó??
2013. nov. 24. 20:29
9/11 anonim 

válasza:

Ha másnak nem szólnak érte, akkor gondolom neked se szólnának. Ne legyen túl hosszú, de a francia szerintem is szép. Ha meg lehet oldani, hogy ne legyen túl fényes, akkor egyáltalán nem lenne feltűnő.
10/11 anonim 

válasza:

ha másra nem szólnak, valószínűleg rád sem fognak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!