Szerintetek? (smink, kozmetika, ) többi lent
Mit gondoltok a következőkről?
- 36.000,-Ft-ért szempillaspirál
-300,.Ft-ért szempillaspirál (pl. Miss Rose, Miss sporty)
-szemhéjalapozó nélküli szemhéjpaletta a szemhéjra
Ti hol és milyen márkájú, milyen árú sminket vesztek?
beválnak nektek a pár száz forintos sminkek , vagy vesztek több ezres sminkeket?

értem :) és az nagyon károsító a szempilláknak és a szemhéjnak, ha pl. 500,ft-os szempillaspirált és szemceruzát használok??mert nekem van a miss sporty-tól egy szempillaspirálom.
szóval a lényeg: nem sminkelem magam gyakran. egy évben max 5x. és a következő sminkeim vannak:
1. miss sporty-szempillaspirál(jó)
2.avon super shock-szempillaspirál(jóó)
3.max faktor szempillaspirál(jóó)
4.noname sminkpaletta(350,ft-ért,jóó)
5.noname sminkpaletta(ez más, de ez is jó)
6.miss rose sminkpaletta(jóó)
szóval most nem jók az olcsó sminkek, ha nem mindig sminkelem magam? mert szerintem jók. mi a vélemény?

Itt keress rá szépen minden sminkedre, többnyire fel vannak töltve az összetevők és egyesével megnézheted, hogy ártalmas-e valamelyik összetevő vagy sem, érdemes végigolvasni az összes kommentet, és ez alapján elmenni vásárolni.
A noname márkák tapasztalatom szerint tele vannak parabénekkel meg hasonlókkal, amik konkrétan ártanak a bőrnek (elősegítik a ráncosodást, stb.)
Szerintem megéri még a 2000-5000-es középkategória (Catrice (bár ez inkább alsókategória), Maybelline, Bourjois főleg), mert hatalmas különbségek vannak akár egy egyszerű fekete szemceruzában is. Az egyik kemény, maszatolódik, szenvedés felvinni, a másik selymesen csúszik fel a szemhéjadra, mint egy álom, komolyan. Alapozóról, szemhéjpúderről nem is beszélve, ég és föld tud lenni plusz egy ezres.
A 10 ezres sminkek (Chanel és társai) szerintem tényleg nem érik meg, mert közel sem tudnak annyival többet, mint a középkategória, sőt, gyakran a csomagolás és a szupermodelleket fizeted meg, nem az összetevőket. (Egyedüli kivételnek a Clinique-et mondanám.)

Ja még annyit írnék, hogy feltételezem nemrég kezdtél el sminkelni, esetleg tini vagy? :)
Mert ha nem próbáltál még középkategóriás dolgokat (persze vannak ott is rossz termékek, ezért érdemes a krémmánián rákeresni vásárlás előtt ezekre), akkor nem tudhatod, mekkore a különbség egy Maybelline Color Tattoo szemhéjfesték és egy noname 100 Ft-osban vett paletta között. Ezt abszolút nem lekezelésből írom, én is így voltam vele annak idején :)
köszönöm (igen tini vagyok) eléggé kedzdő
amúgy akkor igyekszem 1000-2000ft-os szempillaspirálokat venni (de nem kell már, elég az a 2 márkás, ha elfogy veszek)
szemhéjpúderekből meg ugyanúgy 1000-2000,ft- biztosan lehet márkásat kapni, hiszen az avonban is annyiért vannak :)
köszi a segítséget

Én maradok az alsó-középkategóriánál: Maybelline, Max Factor, Rimmel, Catrice. Az olcsó kategóriából max körömlakkot szoktam venni.
Egyedül talán az alapozó az, amiből megéri drágát venni (MAC és társai). Végülis ez van a legtöbbet az arcodon és nagyon nem mindegy a minőség. Persze ez is csak akkor, ha minden nap hazsnálod. Ha évente 5ször, akkor bőven elég egy olcsóbb (de nem a legolcsóbb) márka (Maybelline stb)
Én úgy vagyok vele, hogy ki lehet fogni párszáz Ft-ért jókat, csak nehéz. Olcsó szempillaspirált pl még nem találtam, csak olyat ami egyszerűen nem tapadt a szempillámhoz és a fele a szemem körül volt pár óra múlva kis fekete izék formájában :)
A körömlakknál már óriási különbség van a 300 és a 700 Ft-os között is, tartósság szempontjából. Persze bizonyos árkategória fölött már semmi különbség, tehát 1000 Ft felett körömlakkot venni nemtom van e értelme :D
:DD még annyi, hogy az a miss sporty szempillaspirál nekem tökéletes :)
meg van egy szemceruzám is, de az nem márkás. de jól működik.
ti használtok olcsó sminkeket(miss sporty,miss rose stb) nekem ezek jól működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!