Erre a szemtipusra, szemszinre valami smink?
2013. júl. 23. 13:46
2/6 anonim 

válasza:

A krémszínű árnyalatok jók.Enyhe csillámosan is.Vékony(!) tusvonal esetleg.Nagy színeket nem rédemes használni,mert olyan szemtípusod van,hogy rálók a szemöldökcsontnál a "rész" :D
Ezért a világosabb árnyalatok jók,amik megnyitják a szemet.Tehát mehet minden szín,csak a világosabb árnyalatokban.(Kívéve persze a barna,mert az barnaszeműeknek nem jó.(Sosem sminkelünk a szemünk szinével)A kék emeli ki igazán a barna szemeket.De a kék színnel vigyázni kell,mert eléggé mellé lehet lőni,ha rosszul tesszük fel.
De így,ahogy most van,tökéletes. :)
3/6 anonim 

válasza:

Ez a szín most pont hogy semmilyen. Nem tudom milyen a stílusod, de szerintem sötétkékkel vagy sötétszürkével bátran próbálkozhatsz. A világos meg csillámos színektől olyan mintha beesett lenne a szemed. A tus viszont jó ötlet, de ne vékonyan, mehet hangsúlyosabban, szép nagy barna szemed van, ehhez az tökéletes.
4/6 A kérdező kommentje:
igy szoktam ,de most valami erősebb fekete füstös szemet szeretnék...valahogy tus nélkül.arra ötlet ?
és köszönöm az eddigi válaszokat :)
2013. júl. 23. 14:37
5/6 anonim 

válasza:

Alsó szempilládra csak spirált raksz?
6/6 A kérdező kommentje:
fehér szemcerka max alulra :)
2013. júl. 23. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!