Fültágítás? Segítsetek!
Figyelt kérdés
Magamnak tàgìtom a fülem.. màr tùl vagyok a fogpiszkàlòn ,a fültisztìtòpàlcikàn és a tollbetéten is. Most van bent a vékonyabb fajta szìvòszàl. Ez kb egy-màsfél hét leforgàsa alatt lezajlott ,de most istennek se akar àtmenni a vastagabb szìvòszàl. Nem tudom mit csináljak ,mert ha kiveszem ,làtszik az eleven hùs. Nem fàj kicsit sem ..mozgatni is tudom ,épp csak tàgìtani nem tudom tovàbb. Tehàt a lényeg ,hogy meg kell vàrjam mìg teljesen összevarrosodik ,vagy mit csinàljak? Segìtségeteket kérném:) Előre is köszönöm vàlaszotokat!:) 15/L2013. nov. 24. 16:07
1/6 anonim 

válasza:

Ne siess ennyire! 2 hét alatt max 2mm-t ajánlatos tágítani. Kenegesd Bepanthennel vagy egyéb bőrnyugtató, bőrgyógyító krémmel és hagyd békén egy időre! Türelem!
2/6 A kérdező kommentje:
És forgassam? Mert attòl félek ,hogy belenő és ki kell tépni:oo Ha meg forgatom ,lehet az lesz a baj ,hogy nem tud begyògyulni. Egyébként köszönöm ,ment a làjk:)
2013. nov. 25. 06:36
3/6 anonim 

válasza:

Ha szívószál van benne baj nem lehet. Még azt szeretném tanácsolni, hogy egy nap legalább egyszer vedd ki és mosd ki, majd krémezés után tedd vissza! Ez nálam bevált módszer volt még gyógyulás alatt is. Szerintem nyugodtan forgathatod.
4/6 A kérdező kommentje:
És àltalàban nem krémezni szoktam ,hanem sebfertőtlenìtővel benedvesìteni. Az is megteszi? Meg azt megkérdezhetem hogy neked mekkora van? Egyébként szintén köszönöm ,ment a làjk;)
2013. nov. 25. 16:49
5/6 anonim 

válasza:

A sebfertőtlenítő mit takar? Betadine-t? Nem javaslom, mert szárít... Én anno Bepanthen Plus-szal kentem. Most a hideg miatt nem hordom és egy kicsit összement (44-es lehet).
6/6 A kérdező kommentje:
Az a neve ,hogy Cutasept. Ezt még anno ,mikor lett még pluszba két lyuk a fülemben ,arra adtàk..ezért feltételeztem erre is jò. Most is kivettem ,és most kicsit fáj ,de nem vészes. Viszont ha kifordìtom a fülem ,akkor csak a nyìlt hùs làtszik ,és lyuk sehol. Mondjuk gondolom ,ehhez màr csak idő kell. Szòval köszönöm szépen ,mégegyszer:))
2013. nov. 25. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!