Egy Manhattan körömlakk máshol is ennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Ma voltam dm-be és láttam hogy egy Manhattan körömlakk 999 ft. A többi Manhattan mondjuk nem néztem. Máshol is ennyire kerülnek? Azt tudtam ,hogy nem olcsók , na de hogy ennyire?
Máshol is ennyibe kerülnek? Ti mennyiért szoktatok olyat vásárolni?
2013. nov. 22. 23:17
1/8 anonim válasza:
Én is olyasmi árra emlékszem, mondjuk nekem csak körömpoló és fedólakkom van Manhattanből. Sajnos máshol nem is találtam a márkát a megyében, ezért nem tudom hasonlítani pedig vannak hatalmas eltérések két drogéria között (ugyanazt az alapozót egy ezres különbséggel adták...)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És aki szokott ilyet vásárolni nem tartja túl soknak. Én már nagyon régóta szemezgetek velük , de még nem vettem egyet sem. És amikor megláttam az árát nagyon elgondolkoztam ezen.
2013. nov. 22. 23:44
3/8 anonim válasza:
Igen,Rossmannban is ennyi.Ajánlom a NYC-t.550 forint.
4/8 anonim válasza:
Már szemeztem vele egy ideje, és a dm leértékelte, szóval így vettem azt hiszem 700 Ft-ért, de tuti, hogy ettől drágább ha nincs akcióban.
Viszont nem vagyok vele elégedett, nagyon hamar lepattogott. Nekem a Colorama a kedvencem (6-700 ft)
5/8 anonim válasza:
A színekről nem tudok nyilatkozni, de a fedőlakk és a körömerősítő lakk nekem bejött.
Bár az én kedvencem is a NYC.
6/8 anonim válasza:
én kb 700 Ft-ra emlékszem, de az lehet más fajta Manhattan körömlakk volt
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. nov. 24. 13:34
8/8 anonim válasza:
A Manhattan lakkjaimhoz különböző újságok kuponnapjain szoktam hozzájutni:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!