Szemhéjalapozó? (? )
Figyelt kérdés
lány vagyok, és nem szoktam magam gyakran sminkelni, csak alkalmanként. Az egyik kérdésem az lenne, hogy szerintetek, ha nincs szemhéjalapozóm, akkor az helyett, mit használhatnék? Sok helyen olvastam, hogy elég egy sima alapozó és egy hidratáló keveréke. DE nekem nincs alapozóm, és nem is akarok venni, mert így szerintem fölösleges. DE viszont a szemhéjalapozóra szükségem van. Tudom, hogy lehet venni, csak nem lehet kiegészíteni valamivel?...hidratáló?? vagy Gabi krém?2013. nov. 22. 21:28
1/9 anonim 

válasza:

Szerintem az nem egy elengedhetetlen dolog. Sokkal olcsóbb, mint az alapozó, Essence-ből 700 forint körül láttam pont ma azt hiszem.
Mást véleményem szerint felesleges odakenned, csak meggyűrődne.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi :))
2013. nov. 22. 21:37
3/9 anonim 

válasza:

miért kéne szemhéj alapozó??? A sima alapozót is kenhetd a szemhéjadra... Uge tudod hogy ez ugyanaz mitn a sima alapozó és csak azért találták ki hogy evgyél egy sima alapozót X ezerért plusz még egyet szintén X ezerért. Csak lehuzás.
4/9 anonim 

válasza:

korrektort használtam erre a célra...mármint stiftes, sűrű verziót, az bevált.
5/9 anonim 

válasza:

Tescoba láttam 200 forintért,Miss Sportyt.
6/9 anonim 

válasza:

én a sima alapozót lepúderezem...az arcomat nem szoktam púderezni, de a szemhéjamat mindig.
egyébként ha nem alapozózod az arcodat, elég beszerezned a legolcsóbbat.Eurós boltban lehet kapni 300 ftért alapozókat, púdert...én a púdert pl ott vettem, de alapozót nem vennék onnan, azért abból jobb a minőségű, de én az egész arcomra használom...:)de ha csak a szemhéjadra kell szerintem elég a legolcsóbb... régen én próbáltam rá a korrektort, nekem az is összemosódott, pedig Maybelline volt, szóval nem is a legutolsó márka :)
7/9 anonim 

válasza:

Én az essence hab állagú alapozóját használom a szemhéjamra, csak oda. Azt hiszem ez egy ezres körül van.
8/9 anonim válasza:
Essence I <3 Stage szemhéjalapozó 700 ft tökre megéri..de korrektort is használhatsz szerintem helyette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!