Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok ezekről a...

Mit gondoltok ezekről a nyakláncokról?

Figyelt kérdés

Itt a facebook oldal címe:

[link]

2013. nov. 22. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek!
2013. nov. 23. 15:32
 12/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!
2013. nov. 23. 16:18
 13/16 anonim válasza:
Nekem van ami tetszik van ami nem... :) De szerintem megfelelő öltözékkel bármelyik nagyon jól mutat 18/L
2013. nov. 23. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is olcsó hatása van. De nem mondom, hogy rossz, vannak közte jók is. Csak nem tudom, hosszútávon mennyire lesz ez piacképes... Mostanában nagyon felkapott (sőt, talán már megy is ki a divatból), hogy valaki csinál egy egyedinek hitt tucatnévvel egy oldalt, amit megint egyedinek hitt tömeg designnal "kiszínez" és akkor magasabb áron adhatja el azt, amit pár száz forintért bárki be tud szerezni valamelyik bizsu kereskedésben, kínai üzletben. Igen, tudom, hogy nem kínai alapanyagokkal dolgozol, de ha annak tűnik...? Az átlagember nem különbözteti meg, ergo mindegy mit visel. A nem átlag, magasabb rangú ember pedig a "bevált" dolgokat használja. Mindegy, hogy te tudod, hogy sokba került az anyag, ha ez egyébként ki sem derül. A piacra pedig, a versenytársakétól alacsonyabb árakkal szoktunk belépni. Szerintem lehet, hogy eredetibb dologgal kellene foglalkoznod, vagy átgondoltabb üzletpolitikát alkalmazni! Látom, hogy van kreativitásod, de sajnos a tömeg téged is beszippantott. Pedig épp erre a tehetségre lenne szükség - eredetibb küllemmel! Nem bántásból írtam amit írtam, hanem építőjelleggel, remélem tudtam segíteni!

Egy közgazdász

2013. nov. 24. 19:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi voltunk itthon egy rangos kiállításon, és lesöpörtünk mindenkit, nagyon magas bevételt szereztünk, és nagyon jó, pozítiv visszajelzéseket.
2013. dec. 22. 19:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Ideig-óráig. 14- nek igaza van nagyon!
2013. dec. 23. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!