Mit gondoltok ezekről a nyakláncokról?
Köszönöm a válaszokat, ahogy látom, ti itt bőven 30 alatt vagytok, sőt még 20 alatt is. Mert ők szokták ezzel a kritikával illetni a láncokat.
Sebaj, azért köszönöm a válaszokat, mert volt köztük nomális is, nem csak egy.
Szia!
29 éves vagyok és nagyon tetszenek a nyakláncaid!
Én is most kaptam rá a gyöngyfűzésre!
Gratulálok, sok szép munkát kívánok Neked!
Üdv egy Anyuka
Én 22 vagyok, sok dolgot előállítok magamnak a kezemmel. A gyöngyfűzés is érdekes, de nem kérnék érte pénzt, inkább egy hobbi.
Ezek a láncok tetszenek, viszont drága. Ebayen tudom mennyiért lehet hozzá való gyöngyöket beszerezni. Szerintem ez magas ár, pláne ha azt hozzáveszem, hogy nem munkaigényes.
Szerintem az ár érték szépség arány megítélése nem kor kérdése.
Remélem nem tekinted sértőnek a válaszom, csak a véleményem akartam megfogalmazni.
Szia, semmi baj.
Én viszont a gyártótól veszem a gyöngyöt nagy tételben, illetve a féldrágaköveket. Annál olcsóbban nem hiszem, hogy a ebayen lehet venni.
Meg ez cseh gyöngy nem kínai. Vagyis a kettő minősége egy lapon sincs egymással.
Nem tudom te milyen gyöngyöket veszel, láttam én 600 ft gyöngy nyakláncot, csak az nem ez a minőség.
A felmérés hasznos volt, köszönöm a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!