Szerintetek ez jó?
Figyelt kérdés
Ilyen "vágott" szemöldököt szeretnék, mint ami ezen a rajzon van. Kozmetikus megtudja csinálni? [link] 2013. nov. 22. 14:31
1/3 anonim 

válasza:

aha, zebramintát nem akarsz a hajadba?
2/3 anonim 

válasza:

haha
de amúgy ezt te is meg tudod csinálni egy borotvával.
3/3 anonim 

válasza:

Szerintem lánynak, fiúnak egyaránt borzalmas. :DD
Akár kozmetikus csinálja, akár nem...kb. úgy néz ki, mintha véletlenül beleborotváltak volna a szemöldöködbe vagy szépen elrontották volna.
Nem sok embert láttam, akinek az ilyen jól állt...
De amúgy a Gáspár Győzikének is volt/van ilyesmi, és emlékszek, hogy amikor először megláttuk anyummal, azt beszéltük, hogy ugyan mi történt vele, hogy így áll neki? xD :D talán jól megverték vagy mi? :D
És bocsi, de az én véleményem, hogy nagyon nem jó az ilyen...tisztelet a kivételnek, akinek jól áll...10-ből 1 ember kb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!