Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A napokban szeretnék hajvasaló...

A napokban szeretnék hajvasalót venni. Melyiket ajánlanátok, nektek melyik vált be a legjobban?

Figyelt kérdés
A remingtonon gondolkodok, hogy olyan márkájút fogok venni. A remington hajvasalókról mi a véleményetek? És ebből a márkából is melyik fajta a legjobb? (Persze azért árban nem vagyok nagyon elengedve, 10e forint alatt kellene gondolkodnom.) De mindenféleképpen olyat szeretnék, ami gyorsan és szögegyenesre kivasalja a hajamat! Előre is köszi!
2009. nov. 19. 18:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Gondolom már vettél hajvasalót, de leírom nekem milyen van.

A neve Remington s1051. Kedden hozták ki, és még ma is szép egyenes a hajam. Van vele dvd amin különféle göndörítési tippek vannak. Én itt Szerbiában 21000 ft-ért [huszonegyezer] persze dinárértékben rendeltem meg, de magyarországi holnapon láttam már 10000-ért is. :)

Nagyon szépen, szögegyenesre vasal, én nem cserélném el :)

2010. jan. 7. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!