Cat :3 kérdése:
Fekete Kontaktlencs az aranyos?
Figyelt kérdés
SZIASZTOOKKK :)
15/L vagyok és azt szeretném kérdezni lányoktól/fiuktól hogy szerintetek az cuki hogyha egy lanynak a szemszíne fekete vagy nagyon sotet mert akkor úgy néz ki mint egy cuki kis cica vagy kutyus :)
pl: Cher lloyd szeme vagy Ariana Grande szeme is ilyen .
szerintetek vegyek és használjam ? szerintem aranyos , szerintetek? :3
Azért mert szeretnék venni sotét kontakt lencsét és érdekel hogy szeinttek cukiihh? :3
bocsi nemtudom hogy kell irni a kontakt lencsét (ha esetleg rosszul írom xD )
#CukiSzem
2013. nov. 21. 16:02
2/5 anonim válasza:
A szem nem lehet "cuki". Minden szem szép, nem találkoztam még csúnyával, szóval maradj az eredetinél.
3/5 Fehrentheil Hanna válasza:
szerintem igen,bár egyéntől függ mert a szőke és a fekete hajúaknak szerintem jól áll. a vörös hajuaknak szerintem nem annyira.
4/5 M.Kata válasza:
szerintem inkább ijesztő,bocsi :)
5/5 A kérdező kommentje:
az én hajam fekete :D
de ha nem is fekete akkor max nagyon sotét barnát szeretnék csak nem tudom eldonte hogy vegyek e vagy ne?
ha belegondolok a kis cuki cicák-nak milyen kis aranyos szemuk van akkor én is olyat akarok :D
2013. nov. 25. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!