Miért nem köti meg az uv gél zselét a lámpám?
Figyelt kérdés
miába tartom a kezemet 5-10percig is a lámpába nem köti meg se a gél lakkot se az uv gél zselét semmit :( mi lehet a probléma?2013. nov. 20. 23:52
1/9 anonim 

válasza:

eddig működött?
ha igen, akkor égőcsere
ha vadi új, garanciális, vissza a boltba.
ha használtan szerezted jóval áron alul pl, akkor várható hogy cserélni kell, pl hírdetésbe nem volt feltüntve?
stb.
2/9 anonim 

válasza:

+kieg: ha használtad mennyi ideig?
3/9 A kérdező kommentje:
semmit nem tudok a lámpárol :( egy haverom adta nekem egy régi barátnője nála hagyta szóval fogalmam sincs hogy meddig volt használva meg hogy hány wattos. Akkor vegyek bele egy ujj izzót hát ha jo lesz ?
2013. nov. 21. 00:05
4/9 anonim 

válasza:

hát igen, de ha Bp-i vagy pest közeli(pest megye pl) én tudnék neked adni működő lámpát az eredeti ár töredékéért, ami alig használt, szinte semmit
5/9 anonim 

válasza:

Hogy érted, h nem köt meg? Ragacsos marad, vagy egyben lejön? Az égőn rajta van, h hány w-os, vagy vidd az egész lámpát, és ki is lehet próbálni helyben.
6/9 A kérdező kommentje:
Miután lámpázom a zselét vagy a gél lakkot ragacsos marad kezdő vagyok még ebben a témában de most láttam egy videoban hogy le kell tötölni valami folyadékkal hogy ne legyen ragacsos Miskolci vagyok
2013. nov. 21. 15:06
7/9 anonim 

válasza:

tehát rendesen megkeményedik? nem marad folyós? csaka teteje ragad?
acetonmentes lakklemosóval letörölheted.
8/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen a válaszokat
2013. nov. 21. 15:52
9/9 anonim 

válasza:

Ja, szóval csak nem értesz hozzá, és még csak utána se nézel, hogy hogy kellene. A neten kb minden info fent van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!