Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez már beteges? (vásárolgatás)

Ez már beteges? (vásárolgatás)

Figyelt kérdés
Van kb 20 parfümöm, és 30 ajakápolóm...
2013. nov. 19. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
és minek neked annyi?:D nekem sincs kevés, de ennyi rádromlik...
2013. nov. 19. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
nem az ha csak simán nagyon szereted ezeket a dolgokat, max akkor ha folyamatos kényszert érzel hogy újat vegyél..:D
2013. nov. 19. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
miért nem veszel mást is? sminkek, körömlakkok, rucik, cipők, táskák :) nem értem mire jó 30 ajakápoló :DDD
2013. nov. 19. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha csak ezekből van ennyi, akkor még annyira nem beteges, de ha mindenből csomót felhalmozol, és kényszeresen vásárolsz, az az. Ennyit úgysem tudsz elhasználni.
2013. nov. 19. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívfájdító belegondolni mennyi minőségi smink terméket vehetnél kb 17 parfüm árából, és még marad is 3. Azon túl az ajakápoló romlékony, nem éri meg ha sok van. Nekem kettő van egy az ágyam mellett egy a táskámban. Csoportosítsd át az erőforrásokat többféle dologra, ne csak kettőre koncentrálj.
2013. nov. 20. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!