Tragus piercing?

Figyelt kérdés
Hogy zajlik a berakása, mennyire fáj és mennyi idő után lehet kicserélni az orvosit?:)
2013. nov. 15. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
nagyon gyorsan megvan,lehet szúratni,és lövetni is :) nemfáj,de nekem 1 hét után begyulladt és 2-3 hétig elég csúnya volt,és akkor fájt is :/ de azóta semmi gond nincs vele :)) (6éve már megvan),amint begyógyul cserélheted,de szerintem azt az 1 hónapot megéri várni vele :)
2013. nov. 15. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Inkább szúratni! :) Nem olyan fájdalmas, kicsit kellemetlen mert vastag a porc. Gyorsan megvan. :) Én két hónap után cseréltem rövidebb ékszerre, de én szúrattam, és szépen gyógyult. Biztos hamarabb is lehetett volna cserélni, de minek? Ha szúratod olyan ékszert raknak be, ami neked tetszik. Annyi, hogy hosszabbnak kell lennie a szárnak egy picit, ha bedagadna a porc legyen helye.

Ha löveted, és bedagad az gáz. Az az ékszer elég rövid.. Ebből is lehetnek gondok.

2013. nov. 17. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!