Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az orr...

Mi a véleményetek az orr piercing cseréjéről?

Figyelt kérdés
sziasztok! 1 hete csináltattam orr pc-get és eléggé vastag a szára annak az ékszernek ami benne van. Nem gömb végű hanem hegyes a vége és szúrja az orromat belül. Nincs begyulladva nem is fáj szeretném kicserélni egy másikra de az ezüst ez meg titánium ami benne van. Aki jártas a témában adhatna ötletet. Jó az ezüst pc? Gömb végű vagy a kampós a jobb megoldás? Amit ma vettem jóval vékonyabb mint amit beleraktak félek h.ki esik majd gondolom hozzá szűkülne a lyuk de nem merem cserélni. Mit tegyek? A válaszokat előre is köszönöm.
2013. nov. 13. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Egyelőre ne cseréld ki! :)

Nekem pénteken lesz három hete, hogy újraszúrattam, és nekem is ilyen kampós vége van, és nyomja az orrom belsejét...ha ügyesen forgatod, észre se fogod venni, hogy ott van...Az ezüst egyébként nehezebb ékszer, szerintem amíg nem telik le 4-6 hét ne cseréld ki...

És a gömb végű szerintem rossz ötlet...régen nekem az volt, és ugye ráforrt (rágyógyult) a furat...alig bírtam kiszedni, szószerint kiszakítani kellett, mert a bogyót alig bírtam áthúzni a furaton...Ez a kampós viszont kényelmesebb ilyen szempontból...

2013. nov. 13. 17:44
 2/8 A kérdező kommentje:
szia! Nekem ez az első de ez nem kampós se nem gömb végű hanem hegyes mint a tű. Eléggé szúr...kicsit szélesebb a vége így nem esik ki tegnap töröltem az arcom és kikaptam véletlenül visszatettem most meg meg se moccan csak ha tépném. Akkor a kampós végű a jó? És ne ezüst legyen. Hogy lehet azt belerakni? Mármint a kampós pc-get?
2013. nov. 13. 17:54
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

az enyém a jobb alsóra hasonlít

2013. nov. 13. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Bele kell forgatni...teljesen sima a szára, csak ügyesen bele kell csavarni...

[link] az enyém ilyen...beleteszed a végét, és úgy tekered, hogy bemenjen, sajnos ezt nem tudom elmagyarázni jobban...

Amúgy nem tudom mennyire érzékeny a bőröd, de az enyémből kiindulva (pedig az enyém sok ékszert kibírt) nem jó ötlet semmilyen friss furatba az ezüst... (1-es voltam)

2013. nov. 14. 16:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Na én ma kicibáltam ami benne volt betettem az ezüstöt aztán ahogy lefeküdtem ki is pottyant így visszatettem az eredetit. A tiéd miből van? Nekem ez a titánium bejött ennél maradok. Ami neked van az nem esik ki? Nem kényelmetlen? Holnap megyek beszerzek egyet valahol. Köszi a segítséget.
2013. nov. 14. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:

A kampó megfogja...vagyis nem tud kicsúszni...:D

de azért rángatni nem kell, mert kihúzni ki lehet...Elvileg orvosi fém (titán)...legalább is annak adták...:D

2013. nov. 15. 18:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Na én feladom már szétvet az ideg az orrom már olyan mint a bohocé. Sehogy se bírom beletekerni ezt a sz..rt én asszem feladom.
2013. nov. 15. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem elsőre sikerült...esetleg rakasd be a piercingessel vagy ismerőssel?:)
2013. nov. 17. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!