Mi a véleményetek az orr piercing cseréjéről?
Egyelőre ne cseréld ki! :)
Nekem pénteken lesz három hete, hogy újraszúrattam, és nekem is ilyen kampós vége van, és nyomja az orrom belsejét...ha ügyesen forgatod, észre se fogod venni, hogy ott van...Az ezüst egyébként nehezebb ékszer, szerintem amíg nem telik le 4-6 hét ne cseréld ki...
És a gömb végű szerintem rossz ötlet...régen nekem az volt, és ugye ráforrt (rágyógyult) a furat...alig bírtam kiszedni, szószerint kiszakítani kellett, mert a bogyót alig bírtam áthúzni a furaton...Ez a kampós viszont kényelmesebb ilyen szempontból...
Bele kell forgatni...teljesen sima a szára, csak ügyesen bele kell csavarni...
[link] az enyém ilyen...beleteszed a végét, és úgy tekered, hogy bemenjen, sajnos ezt nem tudom elmagyarázni jobban...
Amúgy nem tudom mennyire érzékeny a bőröd, de az enyémből kiindulva (pedig az enyém sok ékszert kibírt) nem jó ötlet semmilyen friss furatba az ezüst... (1-es voltam)
A kampó megfogja...vagyis nem tud kicsúszni...:D
de azért rángatni nem kell, mert kihúzni ki lehet...Elvileg orvosi fém (titán)...legalább is annak adták...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!