A szemhéjtus miért lesz pár óra múlva ronda és darabos?
Nem értem, mert amikor elkészítem a sminket és felteszem a szemhéjtust (jó minőségűről van szó), néhány óra múlva a munkahelyemen azt tapasztalom, hogy pokoli ronda, darabos (mint amikor a tej megtúrósodik kb.), szemceruzával kell kiigazítgatni, hogy valahogy kinézzen.
Tippek, ötletek?
- zsíros a szemhéjad
- nincs alapozva
- megromlott a tus
mi az a jó minőségű? milyet használsz?
Az, amit a kettes ír, plusz: a tusvonalat is lehet fixálni!
Ha zsíros a szemhéjad, ha elmászkál a vonal, akkor érdemes a tusvonal megrajzolása után átmenni a vonalon még egy kis azonos színű szemhéjpúderrel.
" Erre jön egy folyékony alapozó, a szemhéjamra pedig korrektort teszek, arra jön a szemhéjpúder és utána a tus."
Az alapozóra kellene a tust tenni, a korrektor, de föként a szemhéjpuder nem lehet alatta!!!
akkor a szemhéjpúder a ludas a csomósodásért... :) köszi
amúgy egy max factoros sminkoktatáson láttam, hogy a folyékony alapozó felkenése után a szemhéjra korrektort tesznek, mert így lesz tartós a szemhéjpúder és áll össze. A sminkmester ott a szemhéjfesték után keretezte körbe a szemet tussal és ceruzával.
A 7-es SZEMHÉJalapozóról beszélt, amikor alapozót említett. Nem az arcra valóról.
Persze használhatsz korrektort is alapnak, de léteznek erreszolgáló speciális termékek is.
A legolcsóbb, ami még elég jó is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!