13 évesen smnkelni?
A szüleim nem engedik egyedül korrektort.
Szemceruzám spirálom meg ilyenek nincsenek is.
Még ünnepekre se nagyon körömlakkot se. Szerintük k--vás.
Vélemény erről?
Az mindenképpen igaz, hogy ha szétnézek, akkor egyre több ilyen korú lányt látok masszív sminkkel. Lehet ettől tartanak, hogy nehogy elsodorjon téged is ez az őrület. Ellenben a 13 éves kor pont jó arra, hogy elkezd próbálgatni a dolgokat.
Én is akkor kezdtem (most 22 vagyok), de sok dolog olyan volt, hogy kipróbáltam és nagyon soknak éreztem az arcomon. Először egy BravoGirl nyereményből kapott szemhéjpúdert használtam, ami fehér volt így alig látszott. Fokozatosan kell ezzel haladni szerintem. Kezdetnek a spirál tényleg jó, főleg mert azt titokban is használhatod. :)
Arra kíváncsi lennék anyukád festi-e magát. Mert ha esetleg igen, akkor legalább annyival próbálkozhatnál, hogy mutasson dolgokat. Az én anyukám sose sminkelt, de szerencsére sose ellenezte, amit használtam, mivel egész 17 éves koromig ki se festettem igazán a szemem.
Bocsi a hosszú válaszért :D
sorry,de nevetséges...
az nem baj ha te nem vagy olyan mint a többi csaj:)
Az olyan féle (2. válaszoló kép) lányokból lesznek az igazi r-bancok.
Egyenlőre nem zavar de sztem gimire se fogja engedni pedig én csak spirált szeretnék (gimiben most nem kell így megkérdezik hogy spirálozól mert nagon hosszúak a szempilláim nem használok csak korrektort azt is csak pattanásra).
Anyum nem sminkel.
Igazából körömlakkot aszeretnék átlátszóra vagy néha színesre festeni de csak nyáriszünetben meg téli őszi tavasziban lehet.
És már most is mondja hogy gimire sincs se smink se körmök.
semmiképpen se nem alapozózd a bőrödet , a korrektorral is csínyján bánj ,mert később nagyon csúnya lesz a bőröd.. nekem ha egy 13 éves lány szempillaspirálozza magát vagy szemseruzázza kicsit azzal nincs bajom ,de ha vakolat van a fején..na az már túlzás :ss
de amúgy szerintem a szüleid kicsit szigorúak ezen a téren ,de csak "féltenek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!