13 évesen smnkelni?

Figyelt kérdés

A szüleim nem engedik egyedül korrektort.

Szemceruzám spirálom meg ilyenek nincsenek is.

Még ünnepekre se nagyon körömlakkot se. Szerintük k--vás.

Vélemény erről?

2013. nov. 14. 20:03
 1/9 anonim válasza:
én is 13 vagyok és van olyan osztálytársam aki már most használhat spirált, de van akinek(köztük nekem is) azt mondták, hogy csak kilencedikben engedik majd meg. de ha annyira szeretnél akkor mondd meg nekik,hogy te csak egy kis spirált szeretnél(esetleg alkalmakkor. ami a körömlakkot illeti...ha van zsebpénzed akkor vegyél. szerintem kezd egy sima fedőlakkal és utána egyre élénkebb színnel, hogy "megszokják" a szüleid! :)
2013. nov. 14. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem qrvás, csak nevetséges egy 13 éves gyereken a smink. Az esetek 90%ban ilyen fiatalon még nagyon gyerek arca van az embernek (tapasztalat) szóval kb így néznél ki: [link]
2013. nov. 14. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Az mindenképpen igaz, hogy ha szétnézek, akkor egyre több ilyen korú lányt látok masszív sminkkel. Lehet ettől tartanak, hogy nehogy elsodorjon téged is ez az őrület. Ellenben a 13 éves kor pont jó arra, hogy elkezd próbálgatni a dolgokat.

Én is akkor kezdtem (most 22 vagyok), de sok dolog olyan volt, hogy kipróbáltam és nagyon soknak éreztem az arcomon. Először egy BravoGirl nyereményből kapott szemhéjpúdert használtam, ami fehér volt így alig látszott. Fokozatosan kell ezzel haladni szerintem. Kezdetnek a spirál tényleg jó, főleg mert azt titokban is használhatod. :)

Arra kíváncsi lennék anyukád festi-e magát. Mert ha esetleg igen, akkor legalább annyival próbálkozhatnál, hogy mutasson dolgokat. Az én anyukám sose sminkelt, de szerencsére sose ellenezte, amit használtam, mivel egész 17 éves koromig ki se festettem igazán a szemem.

Bocsi a hosszú válaszért :D

2013. nov. 15. 08:18
 4/9 anonim válasza:

sorry,de nevetséges...

az nem baj ha te nem vagy olyan mint a többi csaj:)

2013. nov. 15. 19:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Az olyan féle (2. válaszoló kép) lányokból lesznek az igazi r-bancok.

Egyenlőre nem zavar de sztem gimire se fogja engedni pedig én csak spirált szeretnék (gimiben most nem kell így megkérdezik hogy spirálozól mert nagon hosszúak a szempilláim nem használok csak korrektort azt is csak pattanásra).

Anyum nem sminkel.

Igazából körömlakkot aszeretnék átlátszóra vagy néha színesre festeni de csak nyáriszünetben meg téli őszi tavasziban lehet.

És már most is mondja hogy gimire sincs se smink se körmök.

2013. nov. 16. 07:51
 6/9 OMG! ***** válasza:
13 évesen még ne rontsd el az arcod sminkkel. Hidd el, sokkal szebb egy természetes lány, mint aki totál ki van sminkelve. Amikor én voltam általános iskolás, akkor még senki se mert sminkkel belépni az iskola bejáratán, se kilakkozott körmökkel. Nekünk nem engedték, sőt lemosatták azzal aki mégis kifestette magát. ég van 1-2 éved a gimiig, addig anyukád véleménye is változhat. Hidd el, egy 13 éves lány sokkal szebb, mint egy kicicomázott lány. :)
2013. nov. 16. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:

semmiképpen se nem alapozózd a bőrödet , a korrektorral is csínyján bánj ,mert később nagyon csúnya lesz a bőröd.. nekem ha egy 13 éves lány szempillaspirálozza magát vagy szemseruzázza kicsit azzal nincs bajom ,de ha vakolat van a fején..na az már túlzás :ss

de amúgy szerintem a szüleid kicsit szigorúak ezen a téren ,de csak "féltenek"

2013. nov. 21. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 8.os vagyok,sok oszt.társnőm már 7.ik óta keni magát.Mondjuk az is igaz,hogy most 16 lányból 1 sose festi magát,2-3 néha,a többi rendszeresen.Nekünk meg engedik a tanárok is.Nincs zsebpénzed?Vehetnél spirált,megmutatod anyudnak,hátha tetszik neki.Amúgy meg egy spiráltól senki nem lesz k*rv*,ahhoz viselkedés kell.
2013. nov. 22. 14:26
 9/9 anonim válasza:
Amikor én voltam hetedikes, nálam már a legtöbb lány csipkés melltartót hordott és vastagon sminkelte magát. Vicces volt, mert én azóta se sminkelek (17 vagyok), korrektort szoktam patikra, de semmi több (még spirál se!)
2014. jan. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!