Milyen lett ez a szemöldök?
Első próbálkozás és kb 30percbe telt...
ötlet, hogy milyen termékekkel lehet szebben, milyen technikával lehet gyorsabban megcsinálni?
sajnos a sajátom nagyon gáz...
köszi :)
én valahogy nem látom egyformának... :/
Kedves hármas, szerintem túl éles a teteje a szemöldöködnek, nekem nem tetszik!
Kedves kérdező: szerintem egész jó lett! Viszont, középen mintha tényleg nem lenne teljesen egyforma, meg a második képen úgy látom, hogy egy picit formásabbra szedhetted volna a végét...De nem kötekedni akarok, se megbántani, tényleg szép lett csak ezeket az apró korrigálásokat legközelebb megcsinálhatnád...Ja meg lehet hogy rosszul látom, nyilván élőben nem úgy néz ki, mint képen! :)
Az AVONnak is van szemöldök formázó/festő szettje, de nem tudom az milyen...Vagy ott az essence pora...vagy esetleg szemöldök ceruza (de azt inkább csak menetközbeni "frissítésre" javasolnám, amikor már otthon szépen megfestetted..)
Kb 3 percnél kezdi csinálni a szemöldökét http://www.youtube.com/watch?v=tPTl4ZcPqCw
Egyébként szerintem jó lett, bár talán kicsit erős. Senkinek sem egyforma a két szemöldöke, ezen ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!