Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen lett ez a szemöldök?

Milyen lett ez a szemöldök?

Figyelt kérdés

Első próbálkozás és kb 30percbe telt...

ötlet, hogy milyen termékekkel lehet szebben, milyen technikával lehet gyorsabban megcsinálni?

sajnos a sajátom nagyon gáz...

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 13. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem igényes, és szép! Ügyes vagy!
2013. nov. 13. 17:16
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi :)

én valahogy nem látom egyformának... :/

2013. nov. 13. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
hát ez nagyon ronda, lehet venni port, essence b 8 ft, én rimmel szemödök ceruzát használok ami kicsitt drágább 2500ft de olcsóbban is vannak dm,rossamnokban, [link] ez a sajátom
2013. nov. 13. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
nem akarlak megsérteni hármaska de ha már kritizálsz valakit aki elsőre ilyen szemöldököt hozott össze ami szép is akkor az a minimum hogy megtanulsz helyesen írni. amúgy irtó sok a szemfestéked... szóval a kérdezőnek grat. elsőre a legjobb de még ez változni fog hogy mit hogy csinálsz. :)
2013. nov. 13. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves hármas, szerintem túl éles a teteje a szemöldöködnek, nekem nem tetszik!

Kedves kérdező: szerintem egész jó lett! Viszont, középen mintha tényleg nem lenne teljesen egyforma, meg a második képen úgy látom, hogy egy picit formásabbra szedhetted volna a végét...De nem kötekedni akarok, se megbántani, tényleg szép lett csak ezeket az apró korrigálásokat legközelebb megcsinálhatnád...Ja meg lehet hogy rosszul látom, nyilván élőben nem úgy néz ki, mint képen! :)

Az AVONnak is van szemöldök formázó/festő szettje, de nem tudom az milyen...Vagy ott az essence pora...vagy esetleg szemöldök ceruza (de azt inkább csak menetközbeni "frissítésre" javasolnám, amikor már otthon szépen megfestetted..)

2013. nov. 13. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
kedves hármas, nem szebb a szemöldököd a kérdezőjénél, kicsit természettelenes..
2013. nov. 13. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
itt van egy kis segítség ha már így lerondáztam [link] reméélem hasznodra lesz, "hármaska" voltam
2013. nov. 13. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Kb 3 percnél kezdi csinálni a szemöldökét http://www.youtube.com/watch?v=tPTl4ZcPqCw

Egyébként szerintem jó lett, bár talán kicsit erős. Senkinek sem egyforma a két szemöldöke, ezen ne aggódj.

2013. nov. 16. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!