Anyám nem engedi a fültágítót de én úgy is megcsinalom szerintetek könnyen el lehet rejteni? Többi lent
Nekem kifejezetten tetszik a tágító, szóval nem lebeszélni szeretnélek. Csupán azt gondold át, hogy egy 5 mm-ért megéri-e elvesztened anyukád bizalmát, összeveszni vele? A szülőknek mindig más a nézetük a testmódosításon, és ezt el kell fogadni. Az enyém is enyhe szívbajt hap, ha megemlítem neki a piercinget, ezért mostanában nem említem, majd várok későbbig és kész, nem tragédia.
Ha akkora a lyük a füleden, hogy anyukád, akivel együtt élsz nem vesz észre, akkor a többiek sem fogják. Főleg, ha tömött. Osztálytársamnak 6 mm-es van már fél éve, pár hete vettem észre.
Plusz ha valami bajod lesz (fertőzés, gyulladás, elszakad a cimpád) akkor úgyis kiderül, azt már nem takargathatod. Szóval szerintem ilyen korban jobb, ha tud a szülő minden ilyesmiről, hogy ha valami baj van, akkor segíthessen.
Szóval gondold át, hogy megéri-e a takargatás, folyamatos félelem, hogy észreveszi, és esetlegesen veszekedés, akármi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!