Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez így gáz?

Szerintetek ez így gáz?

Figyelt kérdés

14 éves leszek de már festem magam.. persze nem durván csak szempilla spirál és szemceruza..

egyrészt szerintem jól néz ki másrészt már elég sok mindenki festi magát fiatalon de persze nem vagyok birka hogy kövessem őket..

viszont anyukám elég sokszor ellenzi és nem is örül.. voltak már vele nagy vitáim persze ő mindent lázadásnak és kamaszodásnak vesz.. :|

2013. nov. 7. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem suliba felesleges. Az oké, hogy hétvégén, ha elmész a csajokkal császkálni, vagy valami egyéb alkalomra.
2013. nov. 7. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi belefér.

Én is festettem a szempillám 14 éves korom óta, mert világosszőke.

2013. nov. 7. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond ha normálisan van megcsinálva, de ne haragudj, én olyat még tinicsajokon nem láttam. Húznak egy vonalat és ennyi, szinte mind feketét használ, pedig az sem való mindenkinek. Elsatírozni nem szokás, csak egy ronda vonal van a szemük alatt vagy fölött vagy épp körbe... ez gáz. Vagy épp csomós, összetapadt a szempillájuk a spiráltól. És persze ebből is csak a feketét ismerik ami nem illik mindenkihez. Nem értem ők hogy nem látják ezeket. Remélem páran magukra ismernek legalább a leírásból.
2013. nov. 8. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is 14 éves vagyok,de fölöslegesnek tartom a sminket,nem attól lesz valaki szép,ha sminkel,de a tiéd nem sok,csak mondom,szerintem felesleges.
2013. nov. 8. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:
EGGYELTALÁN NEM GÁZ!!!!!
2013. nov. 14. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!