Melyik labello-t szereted?
Figyelt kérdés
Melyik a legjobb szinesbe?2009. nov. 15. 17:32
1/18 anonim válasza:
pink grapefruit,epres. de ez nem színes, csak nagyon jó illatuk van.
4/18 A kérdező kommentje:
És milyenek vannak szinesbe?
2009. nov. 15. 17:42
5/18 anonim válasza:
én a cseresznyés (vagy meggyes vagy mittomén XD) labellot szeretem, mert szép piros színt ad, és sokszor jól jön rúzs helyett :D
6/18 anonim válasza:
egyiketse annyira, mert nekem kiszárítja a szám, és megőrülök attól amikor zsíros, és csdúszkál össze a szám, meg ragadós kicsit....pfejjj.....pedig baromi száraz a szám jólenne már taléálni vmi normális ajakhidratálót amitől nemlesz zsíros a szám, és utána nemszárad ki mégjobban, de amúgy a kamillás éabello nemolyanrossz, csakhogy énis válaszolják már vmit a kérdésre.
7/18 anonim válasza:
18.28 as:
próbáld meg h bekened a kis lapos kék nivea krémmel...nagyon jó és nem lesz olyan "csúszós"
8/18 anonim válasza:
pink grapefruit-os *.* tök fincsi és csillog is >.<
9/18 anonim válasza:
Honey&Milk a kedvencem, nagyon jó az illata ja és sárga színű :)
10/18 anonim válasza:
öö,nekem meg valami maracujás van és eszméletlen jó : DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!