Van valakinek lap nyaklánca? (ha nemtudnád mi az linkeltem egy képet lent)
Figyelt kérdés
Tehát ilyesmi a lap nyaklánc:
mennyiért vetted? Mert most kinálnak nekem 4000Ftért, megérné megvenni?
Már régóta ilyen nyakláncot szeretnék, csak nemtudom a boltokban mennyi! :)
2009. nov. 15. 15:35
1/8 anonim válasza:
Hát kb ennyiért van az olcsóbb meg drágábbért is, neke ilyen van nyakláncba is meg karkötőbe is. Csak vigyázz majd vele éjszakára feltétlenül vedd le meg vigyázz rá mert nekem az első ilyen karkötőm elszakadt..Amúgy nekem tetszik :)
2/8 anonim válasza:
igen, reális ár, megveheted. már ha tényleg ezüstöt akarnak eladni neked. de valóban vigyázz vele, nekem láncom is meg karkötőm is volt ilyen, de elszakadtak elég hamar, pedig nagyon szerettem :(
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
Akkor figyelek rá nagyon... :)
2009. nov. 15. 17:14
4/8 anonim válasza:
Nekem is van ilyen nyakláncom, én nagyon szeretem, csak arra vigyázz, hogy alvásnál mindenképp vedd le, meg ha pl. suliban vagy valahol le kell venned, ne gyömöszöld be semmiféle kis zsebbe, mert könnyen törik, ha nem is szakad el, de megtörik és ott marad a nyoma.
Ha ezüstből van, akkor megéri 4000 FT-ért.
5/8 anonim válasza:
Nekem is mindkét eddigi ilyenem eltörött. és ráadásul álladóan becsípte a nyakamon a ,,pihéket" :D
6/8 A kérdező kommentje:
:D :D
Köszönöm!
2009. nov. 15. 20:08
7/8 anonim válasza:
Nekem kettő ilyen láncom volt,egy ilyen karkötőm,és eltört mind...:(
Szépnek nagyon szép,de marha kényes!Pedig aztán vigyáztam rájuk épp eléggé!
8/8 anonim válasza:
Nem ajánlom az ilyen nyakláncot..nekem is volt már több hasonló nyakláncom és karkötőm is,de nagyon hamar elszakadtak...a lapok szétváltak egymástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!