Milyen alapozót használtok? És bevált?
Figyelt kérdés
ha esetleg tudjátok az árát, aakor örölnék ha azt is leírnátok.2009. nov. 15. 10:53
1/5 A kérdező kommentje:
*akkor
2009. nov. 15. 10:53
2/5 anonim válasza:
Soliteint Collagen alapozó
300-500 Ft
bevált:)
3/5 anonim válasza:
Max Factor Color Adapt, nagyon jól fed, mattít, estére is matt az arc, pedig nem használok púdert rá, csak magát az alapozót. Húzós az ára 3900 Ft a DM- ben.
(Ha úgy jön ki, akkor Glamour 50% kuponnal veszem meg)
Emellett a Maybelline Affinitone is nagyon jó, igaz, ha valakinek zsírosabb az arca, erre javasolt a fedőpúder, mert hamar csillog az arc, ennek az ára is baráti 1500 Ft körül van.
Ági
4/5 anonim válasza:
Rossmanban kapható Synergent hibás bőrre kifejlesztve antibakteriális és nem tömíti el a pólusokat 500 akcióban külömbe 7-800 forint....
5/5 anonim válasza:
Maybelline Affinitone.
Jól fed, én szeretem. Azt nem tudom, hogy púder nélkül fénylik-e, mert én mindig használok púdert is. :) 1500 Ft körül van
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!