Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen a Helix fül piercing?

Milyen a Helix fül piercing?

Figyelt kérdés
Lövetni v ink szúratni érdemes? Nagyon faj? Mennyi idő amég meggyógyul?!leci az válaszoljon akinek van v ezzel foglalkozik...

2013. nov. 1. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

A piercingeket szúratni érdemes, mert kevésbé roncsol, gyorsabban gyógyul és mert úgy találták ki.

Nem fáj nagyon, 1 pillanat az egész.

Több hét a teljes gyógyulás, mivel porcról van szó, és az néha kicsit fájdalmas lehet, mert begyullad.

2013. nov. 1. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A porc piercingeket tényleg szúratni érdemes és tényleg elég lassan gyógyul..március végén csináltattam és még mindig érzékeny, ha nyomogatom (tudom, ne nyomogassam:DD), de maga a szúrás csak egy pillanat, túlélhető.
2013. nov. 1. 20:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Xd ne nyomogasd.. De köszi a válaszokat .. Es amúgy nem úgy megy hogy átszúrják es még ott benne hagyják aztán teszik bele a piercinget??
2013. nov. 1. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
de igen, de akkor nem érzel fájdalmat.
2013. nov. 1. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is szúratni, bár vitatkoznak erről sokan, hogy ugyanolyan, vagy a szúrás jobb. Szerintem egy porcot átcsapni fülbevalóval kicsit erősebb dolog, mint egy tűvel átszúrni, aztán áthúzni rajta a fülbevalót.
2013. nov. 2. 00:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Jól gondolod, a "belövő" az szakma iránt elkötelezettek nemezise. Több szempontból is, említhetném akár azt, hogy nem fertőtleníthető, vagy akár azt, hogy ugye szövetet roncsol, ezáltal sokkal jobban fáj. A higiénia hiányának problémája gondolom azért nagyjából mindenki előtt ismeretes, senki sem szeretne egy fertőzést, amit később lehet, hogy csak plasztikai sebész tud helyrehozni.

Mindemellett, szakemberek nem használnak ilyesmit, ennek tudatában, ebből következik, hogy nem hozzáértő, tökéletesen barbár módszerekkel dolgozó, idiótákra bízod az egészségügyi állapotodat, aki még normális utókezelési tanácsokkal sem lát el. Minden esetben tartózkodj a lövéstől, még ha "csak" egy fülbevalóról is van szó. Érdemes kiadni érte azt a nem sokkal nagyobb összeget, ugyanis nem csak az ékszert, hanem a szaktudást is megfizeted.

2013. nov. 3. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!