Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy 15 éves lányon piros rúzs van?

Figyelt kérdés

Elegáns öltözethez,fekete cipő,fekete nadrág,fehér ing,fekete blézerrel.

A körmök is pirosak,és a viselkedése is intelligens...?

2013. okt. 30. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy öregíti. Egy hamvas pofihoz nem illik a piros rúzs. Illetve, ha használja a 15 éves lány legalább 10 évet hozzáad a korához.
2013. okt. 30. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
ha jól áll, nagyon tetszik:D
2013. okt. 30. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen alkalomra? Mert egy hétköznapon ezt én viccesnek találnám egy tinilányon. Mint egy gyerek aki nagynak akar tűnni... De mondjuk ha valami alkalom van, buli vagy nem tudom akkor elmegy.
2013. okt. 30. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:

15 évesen gyakran viseltem, de én nem voltam normális.

tégy te is így, csodálatos.

2013. okt. 30. 21:56
 5/7 anonim válasza:
En is hasznaltam 15 evesen piros ruzst, persze en sem a tipikus lanyok koze tartoztam. De nagyon jol allt es tudtam viselni, es ez a lenyeg, ha tudod viselni es magabiztos vagy benne, akk nyugodtan viseld. :)
2013. okt. 31. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Sulimban több lány is hord vörös rúzst (15, de főleg 16 évesek), és jól áll mindegyikőjüknek - igaz, ők minden hétköznapon így sminkelik magukat. Szerintem jól nézne ki, de az erős színeket inkább tartogasd különleges eseményekre, ne pont hétköznapokra. :)
2013. nov. 11. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól áll ha sötét a haja meg bármilyen színű a bőre, meg ha a szemére nem tesz fél kiló vakolatot ehhez, csak pl egy kis spirált. Meg ha nem feltűnően hosszú vagy dilitarka ékszereket hord. na meg nem mély dekoltázst! 20/NŐ
2019. nov. 7. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!