Mi a véleményetek arról ha egy 15 éves lányon piros rúzs van?
Figyelt kérdés
Elegáns öltözethez,fekete cipő,fekete nadrág,fehér ing,fekete blézerrel.
A körmök is pirosak,és a viselkedése is intelligens...?
2013. okt. 30. 20:18
1/7 anonim válasza:
Azt, hogy öregíti. Egy hamvas pofihoz nem illik a piros rúzs. Illetve, ha használja a 15 éves lány legalább 10 évet hozzáad a korához.
3/7 anonim válasza:
Milyen alkalomra? Mert egy hétköznapon ezt én viccesnek találnám egy tinilányon. Mint egy gyerek aki nagynak akar tűnni... De mondjuk ha valami alkalom van, buli vagy nem tudom akkor elmegy.
4/7 anonim válasza:
15 évesen gyakran viseltem, de én nem voltam normális.
tégy te is így, csodálatos.
5/7 anonim válasza:
En is hasznaltam 15 evesen piros ruzst, persze en sem a tipikus lanyok koze tartoztam. De nagyon jol allt es tudtam viselni, es ez a lenyeg, ha tudod viselni es magabiztos vagy benne, akk nyugodtan viseld. :)
6/7 anonim válasza:
Sulimban több lány is hord vörös rúzst (15, de főleg 16 évesek), és jól áll mindegyikőjüknek - igaz, ők minden hétköznapon így sminkelik magukat. Szerintem jól nézne ki, de az erős színeket inkább tartogasd különleges eseményekre, ne pont hétköznapokra. :)
7/7 anonim válasza:
Jól áll ha sötét a haja meg bármilyen színű a bőre, meg ha a szemére nem tesz fél kiló vakolatot ehhez, csak pl egy kis spirált. Meg ha nem feltűnően hosszú vagy dilitarka ékszereket hord. na meg nem mély dekoltázst! 20/NŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!