Milyen sminket ajánlanátok fiúnak?
Sudocremet nehogy rátedd,csak eltömíti a pórusokat!!
Inkább előzd meg őket legközelebb :) Heti 2X bőrradír , agyagos/iszapos pakolás , természetes kozmetikumok: Ilcsi-Ichtiolos korrektor+Fekete szappan+Shea vaj ; Manna-Teafaolajos szappan...
Sminkelni meg szerintem ne sminkelj, használj csak korrektort... Ez nagyon jól fed és nem drága: Catrice-Camouflage korrektor
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Eddig nem használtam semmilyen sminket ill korrektort se ,bevallom nem sokat konyítok hozzá hogy mi a különbség a kettő között :D
Eddig bőrradírt vettem rá ill Tonicot , segíteni segített nem olyan ronda mint régebben volt de még mindig kiszokott jönni új pati is , és amikor olyan idegesítő helyen pl szám mellett , orromnál stb olyankor azokat jelenne elfedni .
Ennek van pattigyógyító hatása is. Ezt kifejezetten csak pöttyökre kell kenni, elég jól fed + gyógyít. (DM-benkapható) Ahol ezt találod, ott lesz alapozó is, ha érdekel, de szerintem a rossmanos Synergen alapozó jobb egy kicsit.
Ha alapozót kensz, lehet, hogy fiúként furán néznek rád, ha nagyon látszik, de van egy szintén pattikra gyógyhatású, színezett krém, ami nem feltűnő: "Synergen alapozó". Így keress rá a Google-ben. Rossmannban kapható. Ez is jó, vékonyan kell kenni, nem az egész arcot, csak kisebb területet,mint ahogy írtad, és így nem feltűnő, de jól takaró.
Ja, meg is van: [link]
Rendszeres használata megelőzi a pattikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!