Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Korai lenne nekem is? (Többile...

Korai lenne nekem is? (Többilent! )

Figyelt kérdés
hatodikos vagyok, egyik osztálytarsam "sminkeli" magat. Szempillaspirall + szájfeny meg neha latom, h alapozo. Korai lenne, ha en is spirallt tennek fel?

2013. okt. 29. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Nem fogok neked általánosságba beszélni, hogy még fiatal vagy hozzá, rá érsz később, hanem a SAJÁT véleményem és tapasztalataim. Én annak idején nagyon szívesen festettem volna magam suliban, mindenki ekkor akar "menőnek" tűnni, ez valahogy ilyen korban kezdődik el, és ha te olyan dolgot csinálsz amit a többiek nem, az a "menő". Volt egy csaj 6.ban az osztályunkban, az anyja az iskolában dolgozott, és az a lány ki volt festve, és a tanárok semmit nem szóltak, de nekem meg lenyírattatta a tanár a körmömet, kért egy ollót, és odaadta, hogy azonnal vágjam le, persze ezt az egész osztály szeme láttára, akkor jól beégetett! És kérdem én? mit ártott az, hogy kicsit hosszabb és kocka formájú volt a körmöm? semmit! Szerintem nem zavarta az a tanítást. Pedig mindenki irígyelte, szebb is voltam alapból is mint a többiek, csak ekkor már a fiúk azt nézték, h kinek mekkora a melle, meg milyen a segge -.-". Szóval szerintem nyugodtan fesd magad, én is örülnék ha még csak hatodikos lennék, szard le ki mit mond, ha te ezt akarod tedd ezt. Arra ügyelj, hogy ha hazaérsz,mindig alaposan tisztítsd le a bőröd, nehogy később nagyobb károd legyen belőle! :) Remélem nem volt zavaros amit írtam! :)
2013. okt. 29. 13:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2013. okt. 29. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Kicsit.Nem olyan jó festeni magad 12 évesen,ráncos leszel.15/L(én is szoktam sminkelni,spirál,néha tus)
2013. okt. 29. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:
33%
Ha vannak pattanásaid akkor ajánlom az alapozót, sokat segíthet :) Ezenkívül szempillaspirál elég, mondjuk én is ennyi idősen kezdtem egy kis korrektorral a bőrhibákra, most vagyok 18, idén végzek a gimnáziumban és úgy néz ki cicás tussal, pirosítóval, alapozóval, festett szempillákkal és piros rúzzsal ballagok :D
2013. okt. 29. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!