Van itt olyan fiú aki használ valamilyen sminket? Lenne hozzá pár kérdésem.
Figyelt kérdés
Nem, nem melegekre gondolok. Heteró fiúkra, férfiakra akik használnak smiket:)
írjatok privátot légyszi!
köszönöm!:)
2013. okt. 28. 21:27
2/7 A kérdező kommentje:
főképp arra, hogy hogyan sminkeli magát, mivel, és hova ( suliba, hétköznapokra, vagy csak nagyobb eseményekre), és hogy mit gondol erről a dologról
2013. okt. 28. 22:47
3/7 anonim válasza:
Én csak alkalmakra szoktam kisminkelni magam, illetve inkább a barátnőm, de már vett egy-két dolgot nekem. Voltam már esküvőn, állásinterjún vagy buliban kifestve. Persze értsd jól, nem kimázolva, hanem csak halványan. Én nem szoktam a pattanásaimra kenni mindenféle alapozót, olyankor csak bőr radírozok. De amikor szalagavatóm volt, akkor sminkelt ki egy lány először és nagyon tetszett, magabiztosságot adott. (Igazából egy lány jobban tudja milyen ez az érzés.)
4/7 anonim válasza:
Nekem egy-egy nagyobb pattanásom szokott lenni, azokat pedig alapozóval tüntetem el.. (a bőrradírt még nem próbáltam, de sok jót olvastam róla)..amúgy nem sminkelem magam, csak egy egy pattanás idején , de akkor is minimálisan, sztem nem számít sminknek. 16/f
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
utolsó : szerintem se számít annak, de e én is ilyesmire gondoltam :)
2013. okt. 29. 23:17
6/7 anonim válasza:
Én használok szájfényt, folyékony alapozót és egy kis szempillaspirált. 15F
7/7 anonim válasza:
10.29. 22:38as vagyok
mostanság korrektort használok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!