Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » SZÍNES KONTAKTLENCSÉT ebben a...

Evelynn kérdése:

SZÍNES KONTAKTLENCSÉT ebben a színben tudtok?

Figyelt kérdés

Alapból kék színű a szemem, és szeretnék barna kontaktlencsét. De nem akármilyen barnát...

Az a barna tetszik nagyon ami a képen van, tehát mindenféleképpen sötét barna!

Linkelnétek ilyen üzlet honlapját ahol ilyet kaphatok?

Saját tapasztalattal rendelkezők véleményének nagyon örülnék! :)

[link]

2009. nov. 13. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Miért akarod a kékszinü szemedet lecserélni ?:D szerintem az tök jó , bárcsak kék lenne nekem .
2009. nov. 13. 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bemész bármelyik optikába és kapsz,mivel neked rendelik meg.
2009. nov. 13. 16:29
 3/8 A kérdező kommentje:

ok, akkor bemegyek vmelyik optikába.

Am szeretem a kék szememet, nagyon is, csak szeretnék egy kis újdonságot. :) A zöld meg nem tetszik...

Úgyis csak 1 hónapig lehet használni, nem?

2009. nov. 13. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A googleben így rákereshetsz: brown contact lenses for blue eyes, és biztosan találsz valami oldalt, ahol több barna árnyalatú kontaktlencsét is lehet rendelni. Én is nézegettem régebben, de sajnos elfelejtettem az oldal címét. De sajnos nem néz ki természetesen, szerintem.
2009. nov. 13. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Először méresd be a szemed, hogy milyen a görbülete, stb. Ezt olyan helyen tedd ahol ki van írva hogy ingyenes, mert különben ezretek is kérhetnek... >.<

Esetleg kérd meg hogy tanítsanak be, mert először nem könnyű ám.. Vagy ha van kontaktlencsés ismerősöd, akkor kérd meg őt, szánjatok rá egy-két órát amíg menni fog.

Ha csak egy hónapra szeretnél, akkor próbalencsét kérj, azt akár ingyen is kaphatsz. Mondd hogy színeset. én

ha tovább szeretnéd mint 1 hónap, [általában 3hónapig elég] akkor www.kontaktlencsethordok.hu én innen rendelek.

Ha van pénzed, vehetsz egy évre egy nagyon szép párt 40ezerért: [link]

2009. dec. 3. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Hülye vagy, ha a kék szemed helyett barnát akarsz. Inkább add nekem a szemedet!
2009. dec. 3. 19:36
 7/8 A kérdező kommentje:
12:07, köszy! :)
2009. dec. 5. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Menj el szemvizsgálatra, és csak azután vegyél bármilyet is, hogy tudod a dioptriád (nem érdekes, ha pl csak -1.5-ös a szemed, az is kell).

Keress rá arra, hogy "Dueba DM23 Brown", nekem is olyan van, csak nagyobb verzióban. Bár nekem csak az íriszemet növeli, mivel barna szemem van alapból is. :)

2010. febr. 6. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!