Lehet venni valahol ilyen színben, méretben ezt a táskát?
Figyelt kérdés
AVON katalógusban találtam és nagyon megtetszett, csak nem merek látatlanba venni, inkább boltban szeretnék hasonlót, iskolába szeretném hordani, jól bírják ezek a táskák amiket nem kifejezetten iskolába hordják?
2011. aug. 5. 11:23
1/5 anonim válasza:
Szia, en Avonnal foglalkozom!
Ezek a taskak jolbirjak, merd megvenni latatlanba is, nezd meg a mereteit, hany zsebbel rendelkezik, stb. Minosege nagyon jo!
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, én mondjuk megvenném, csak anyám nem szeret látatlanba venni, meg a mostani katalógusban már nem láttam ezt a táskát...
2011. aug. 5. 12:14
3/5 anonim válasza:
Ha nem szeretnél látatlanba, akkor vannak AVON boltok. Keress egyet a környéketeken:)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, sajnos nincs a környéken...
2011. aug. 5. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!