Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért mondják sokan hogy a...

Miért mondják sokan hogy a hosszú körmökkel nem lehet házimunkát és más dolgokat végezni?

Figyelt kérdés
Általában mandula vagy hosszú hegyes körmöm van, teljesen normálisan végzek vele mindent, most kissé rövidebb ovális de sokkal jobban szeretem hosszúval..
2013. okt. 24. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó kifogásnak nem rossz. :) Az enyémek is hosszúak (az enyém saját, nem mű). Mondjuk az tény, hogy ha lakkozva meg diszítve lenne, az hamar tönremenne szerintem.
2013. okt. 24. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindig szép, hosszú, saját körmeim voltak. Simán megcsináltam minden házimunkát nem akadályozott semmiben. Akinek ilyen van az egy idő után hozzászokik és tudja, mihez, hogyan nyúljon. Egy jó minőségű lakk meg nem kopik csak úgy le.

Most rövidek mert gyakran gépelek és ez az egy nem megoldható kétcentis karmokkal sajna!

2013. okt. 24. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát kinek mi a házimunka ugye, mert bepakolni a mosogatógépbe, vagy 2 poharat elmosni lehet hegyes hosszú műkarommal is. De komolyabb dolgokat hosszú körömmel nem lehet csinálni. Vagy ha 5 percnél többet mosol, mosogatsz minden nap akkor a körömnek annyi lesz egy idő után mert megpuhul vagy épp letörik. Nekem is volt hosszú körmöm sokáig, saját és szerettem, de tényleg semmit nem lehet csinálni vele, legalábbis normálisan nem lehet, csak kínlódva, bénázva... pl egy gyurmafigurát nem tudtam meggyúrni, vagy a sütiben ottmaradtak a körömnyomok mindig. Elég gáz. Na meg ahogy gépeltem, nyomkodtam a mobilom az külön röhejes, mint a hülyepitsák a filmekben... valahogy én nem szeretek olyan lenni.
2013. okt. 25. 00:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja, h nem lehet vele takarítani, az röviddel se takarít. Èn 4 centis körmökkel is ugyanúgy csinálok mindent, mint ha nem lenne. Nincs mosogatógépem, se bejárónőm, mégis minden meg van csinálva.
2013. okt. 25. 09:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Kinek mi a hosszú, ugye...valakinek már a pár millis hosszúság is az. Megszokás kérdése. Bár anyám is lesett legutóbb, amikor meglátogatott, hogy a zöld körmeimmel nekiálltam takarítani, és mivel fedőlakk is volt rajta, semmi baja nem lett.

Mondjuk én robotgéppel dolgozom, szivaccsal meg kefével takarítok, van mosógépem, mosogatógépem, nem akadályoz semmiben a hosszú köröm. (Kivéve, ha a gyereknek kúpot kell adni, akkor levágom :)

2013. okt. 25. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!