Képesítés nélkül tudok magamnak csinálni műkörmöket?
Arra gondoltam hogy magamnak csinálok műkörmöket, elvégre láttam hogyan csinálja a körmös, mikor nekem csinálta. Beruházok uv lámpára, tip-re, tipvágóra, zseléecsetre meg zselére, meg tip ragasztóra. A tipet simán feltudom ragasztani magamnak, aztán felviszem a zselét, azt is láttam hogy csinálja. Ha uv alatt megszáradt akkor meg csak simára reszelem reszelővel a felületét és lefestem lakkal. Ez kivitelezhető szerintetek? Nyílván ez egy borzasztóan lebutított változata a műkörmözésnek, de saját magamnak abszolút megfelel... Nincs pénzem sem időm arra, hogy 2 hetente töltessem, így meg itthon tudnék csinálni magamnak. Meg nekem nem kell mindenféle minta meg dísz bele, csak hogy lehessen szépen festeni egyszínűre. A saját körmöm erre nem alkalmas, mert csúnya és gyenge.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!