Ez a szett megfelelő lenne? Műköröm.
Figyelt kérdés
Szeretném otthon magam elkészíteni a körmeimet,arra lennék kíváncsi hogy ez a szett megfelelő lenne?Az érdekelne még,hogy van valami ami fontos lenne de nincs benne a csomagba?Itt a szett: [link]
A válaszokat előre is köszönöm!
2013. okt. 23. 18:32
1/3 anonim válasza:
Nem fog tetszeni a válaszom, de ennél gagyibb szettet még nem láttam. Felesleges pénzkidobás. Főleg ha azt nézed, hogy egy normális lámpa kerül ennyibe, nem egy egész szett, akkor az talán mond valamit. Ja, és az természetesen nem egy égős... A tipekről, csillámokról és matricákról már ne is beszéljünk. Ha azt nézed, ennyi pénzből már 3-4x elmehetsz műkörmöshöz. Többre ez a szett sem elég, az 5 grammos zseléket nézve. És ott legalább olyan csinálja, aki ért is hozzá.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. okt. 24. 11:51
3/3 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a szett, olcsó, a lámpa tényleg kb. annyiba kerülne, mint az egész, viszont nekem ez jó lámpának tűnik, egy csöves lámpa bőven jó otthonra, egy ecset ára is minimum 1500 ft, a tip boxot én 2700-ért veszem, mondjuk az nagyon jó minőség, ebbe meg lehet, hogy szarokat dobáltak bele, mivel a zselék minőségét így nem lehet megállapítani, de összességében nem drága és használhatónak tűnik. Ennek ellenére én biztos, hogy körmös szakboltban vásárolnék be és az biztos, h dupla annyiba kerülne, én először az absolute nails-nél vettem meg a kezdőkészletemet, aztán áttértem a crystal nails-re, mert ott hatalmas a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!