Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy legyen világosabb a púder?

Loxiii kérdése:

Hogy legyen világosabb a púder?

Figyelt kérdés
szülinapomra kaptam egy púdert az unokatesómtól de az a baj hogy sötétebb mint a bőröm :/ ha keveset teszek rá akkor is látszik hogy elüt a bőrszínemtől de nem szeretném kidobni meg ilyenek mert nagyon jó minőségű púder , na szóval nem tudnátok valami ötletet hogy lehetne világosabb a púder a bőrömön

2013. okt. 22. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Púdert nem lehet világosítani, szóval inkább tedd el nyárra és majd jó lesz ha lebarnulsz.
2013. okt. 23. 02:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Törd össze, keverj hozzá hintőport, aztán alkoholt, nyomogasd le, és hagyd megszáradni. Ez az alkohol dolog állítólag működik, egy csomó helyen fent van a neten a törött púder javításaként. A hintőpor meg fehér, szóval elvileg világosabb lesz. De én nem próbáltam még ezt. A hintőpor helyett amúgy kukoricakeményítővel is próbálkozhatsz, az is fehér, és abból meg házilag is lehet púdert csinálni, ezt egy videóban láttam. Ha amúgy nem tudod használni a púdert, mert túl sötét, akkor nem veszítesz semmit, ha kipróbálod, max ezután sem tudod használni. :)
2014. ápr. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!