Hogyan tudnám elérni?
Figyelt kérdés
Eléggé szeplős az arcom és mielőtt el mennék suliba mindig elfedem egy kicsit alapozóval h ne látszódjon, de az a gond hogy kb a 3. órára lekopik az alapozó és újra látszódnak a szeplőim :( Hogyan tudnám elérni hogy egész nap nyoma se legyen a szeplőimnek vagy h ne kopjon le az alapozó? Vagy tudnátok olyan alapozókat mondani ami egész napra jó? Előre is köszönöm! :)2013. okt. 20. 12:59
1/4 anonim válasza:
ne akard eltakarni. amúgy használj bázist, erősebb fedésú alapozót és fixáld púderrel.(esetleg sminkfixáló folyadékkal)
2/4 hunbula válasza:
Szerintem a szeplők nagyon bájosak és cukik. Nincs velük semmi baj. Ha alkalmanként lesminkeled, az sem gond persze - de csak emiatt ne viselj minden nap vastag alapozóréteget, kíméld a bőröd, mert sokáig fogod hordani. :)
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! :)
2013. okt. 20. 13:22
4/4 anonim válasza:
Én nem értem miért akarod elfedni, ezzel a bőröd fogod csak tönkretenni. A szeplő pedig a legtöbb embernek tetszik, szóval felesleges eltüntetni. Én is szeplős vagyok, szóval tapasztalatból beszélek:)
Persze ha mindenképp jó alapozót akarsz akkor érdemes betérni Clinique, MAC és hasonló termékekkel foglalkozó üzletbe, ahol segítenek is a választásban, kipróbálhatod az alapozót, stb. Ezek nyilván drágák, de olcsót hiába veszel, azok sose lesznek tartósak és a fedésük is gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!