Hogy tudnám azt elérni hogy? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
hogy tudnám azt elérni hogy amikor szemhhéjfestékkel, (nem szemhéjpúderrel) festem ki a szemem (tehát nem a por állagúval, hanem sűrűbbel) utána miután pislogok meg nyitva van a szemem összegyűlik egy csikban a szemhéjam végébe, ott ahol vége van a szemhéjamnak. na ezt hogy tudnám elkerülni h az ne legyen? (huh remélem értitek hogy hol mikor mi mit csinál :D)2011. jan. 11. 20:58
2/5 A kérdező kommentje:
wow, köszi kipróbálom! :)
és köszi h akkor ezek szerint értetted a kérdésem :D
2011. jan. 11. 21:18
3/5 anonim válasza:
Szemhéjalapozó. douglasban artdeco 2000 körül.kb egy életre elég. az alverdéset nem ajánlom, csak rosszat hallottam róla. ideiglenesen egy jófajta korrektor is megteszi.
4/5 anonim válasza:
alverdével kezdtem, tényleg nem jó. Vettem artdecot 2290Ft és az sem jü, attól is csomós lesz. ajjjj.....
5/5 anonim válasza:
hát ze jó kérdés erre én is kíváncsi vagyok. én hiába szoktam lealapozni meg púderezni nem ér semmit:( szörnyű h nem tökéletes semmi :( :D
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!