Ez a kérdés rossz! Miért? egy hajfesték színe függ az eredeti hajad színétől h hány percig van fenn, h ezt a fotót hány hajmosással a festés után csinálták, illetve a képen mindig más a szín mint az életben, ennél fgova ennek a nőnek nem ilyen színű a haja a napon!!!
Magyarán: ha ugyanazzal a festékkel festenéd, mint ő akkor sem lenne ilyen.
Akkor változatatok.
Hasonlót hajszínt hogyan érhetnék el,ha az eredeti hajam sötétbarna színű?
háááát akkor viszont nem kizárt h szívni kell belőle kicsit :/ De először próbáld ki a palette-nek a mahagóni rézvörösét, asszem vmi rózsaszín a doboza. Az elég sötét, de nem annyira, talán szed le a saját hajadból, és nem teljesen piros, mivel van benne egy rezes beütés, de ugyanilyen nem lesz, háááátnincs jobb ötletem, szerintem ennek a csajnak a festéket fodrász keverte ki több színből...
a bolti festékek 99% pedig piros, de esetleg még egy mahagónit is próbálhatsz csak az sötétebb lesz a sötétbarnán.
Hát ha azt hiszed h a színező kikopik...nem fog :/ Ez mese habbal, kikopik, ha kb 1 árnyalattal sÖTÉTEBBRE fested a hajad más esetben nem fog!
Én feketét festettem színezővel, ugyanúgy le kellett szívni mint a vöröset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!