Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megpróbálok minél részletesebb...

Megpróbálok minél részletesebb leírást adni magamról. Milyen illat illene hozzám?

Figyelt kérdés
28 éves, 180 magas, sportos, szálkás testalkatú (kockahas 90 kilós testsúly mellett), sötét haj, borostás arc, diszkrét szemüveg. Elegánsan öltözöm, mindig szürkeárnyalatban, amit csak a nyakkendő bonthat meg (fekete zakó és alj, világos szürke ing, piros nyakkendő). Vezető beosztású vagyok egy elektronikai cégnél. Relatíve jól keresek, az autóm egy matt fekete audi rs7. Szeretem a kihívásokat, azok tartanak életben. Hiszem, hogy maga az út okoz a legtöbb örömet, és nem a végcél. Olyan illatra vágyom, ami érezteti, hogy én vagyok a domináns, mégis van egy nagy adag szexuális töltete. Remélem ennyi elég lesz :) Köszönöm előre is!

2013. okt. 20. 01:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha Philips gyárban dolgozol, valószínűleg Philips Tv-d lesz. Rakd össze barátom ;)
2013. nov. 15. 01:27
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

1. Nem vagyok a barátod.

2. Látszik, hogy sötét vagy, ha már ilyen szar példát hozol. Ha Tescoban dolgoznék, miért vennék Tesco terméket? :D Te Fogalmatlan....

2013. nov. 15. 07:38
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
3. Viszont elhiszem, hogy az Audi gyárban dolgozol....ok, de mint portás vagy takarító? Mert majd szerinted is egy Audi vezető beosztású ember pont ide ír :D Istenem de selejt vagy :D
2013. nov. 15. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!