Megpróbálok minél részletesebb leírást adni magamról. Milyen illat illene hozzám?
Aaanyira szépek a matt autók:)
A legjobb, amit tehetsz, hogy elmégy egy drogériába/parfümériába (a Douglast tudom ajánlani, nagy a választék, eddig bárhol voltam korrektek és segítőkészek, van törzsvásárlóprogram is), és rászánsz egy kis időt arra, hogy kipróbáld az illatokat. Ajánlhatja neked egy hasonló kaliberű pasi is az ő kedvenc illatát, ha az neked mégsem az igazi. A parfümöknek más illata van az üvegben és más a bőrödön, kicsit mindenkin különbözik ugyanaz az illat is. Menj el, fújj ki illatokat a papírszeletre, és a kettőt vagy hármat amelyik a legjobban tetszik, fújd különböző helyekre magadon (csuklóidra, pl, hogy elkülönüljenek). Ezután menj ki a drogériából, és várd meg, milyenek lesznek az illatok órák múlva - a parfümök nem egyszerre engedik ki az összes illatjegyet, hanem fokozatosan, ezért fontos megvárni, milyen a teljes hatás a bőrödön.
Később aznap tudni fogod, melyik lesz a megfelelő.
Sajnálom ha úgy éreznéd, ezzel nem sokat segítettem, de miután többször volt, hogy az az illat, amit én/munkatárs/barátnők stb jónak tartott, a pasimnak nem jött be, és vice versa, nem merek olyan bátran ajánlani. :) Ha így is tanácstalan lennél, jó ötlet, ha a barátnőd, vagy közelebbi nőismerősöd is elkísér illatot választani, így azonnal látni fogod a reakciót. :)
Én a Paco Rabanne-parfümöket szeretem a legjobban...
Szóval ajánlanám,hogy illatozd meg (Douglas-Mülles,Rossmann,DM,bármelyik parfüméria) ezeket:
1 Million
Invictus
(amit én használok: Paco Rabanne-Lady Million)
A Paco Rabanne 1 milliont felejtsd el kérlek, ronda illat, szinte biztos, hogy nem hozzád való.
Ezeket ajánlom, ha még egyelőre nem rendelkezel komolyabb illat "előképzettséggel": Versace: Pour Homme, Bvlgari: Pour Homme/Aqvua Marine Homme vagy esetleg a D&G férfi Light Blue változatát. Ezek az illatok könnyűek, aquásak , vagányak, szexisek, fiatalosak. Nyugodtan kérdezz priviben, nagyon szívesen adok illattanácsot, ez a hobbim ;)
utánanéztem,mivel mindenki olyan ellenséges velem. és na lám...
Én 1X rendeltem netről parfümöt,de megjártam,mivel hamisítvány volt. Utána lehet nézni,sok fórum szól erről,hogy hamisítványt árulnak a netes parfümériák. Itt gyk-n is sok póruljárt van.
EPIC WIN.
szóval nem marad más,mint a drogériákban,parfümériákban való szagolgatás
lol....hát persze öreg....és bilibe lóg a kezed.
Neked úgy van Audi RS7 autód, ahogy én 13 éves, modellalkatú apáca vagyok. :D legalább utánanéznél, mielőtt hülyeséget írkálsz.....októberben neked nehezen lehet RS7-esed csórikám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!