Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez gáz? (katt ide! )

Szerintetek ez gáz? (katt ide! )

Figyelt kérdés

Szerintetek az gáz hogy 12 éves vagyok és néha (egy hónapba 1-2 de van olyan amikor egyszer se) kisminkelem magam iskolába? De csak úgy hogy szempillaspirált teszek fel? Szerintetek ez gáz és nem kéne?

12L

2013. okt. 19. 19:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Már ezért is utálok ide feltenni bármit is..mindig leszóltok valami miatt!! Amit máshol nem mertél itt megkérdezheted!! Megkérdeztem..és lám mit kaptam?? Semmit csak egy okoskodó válaszadót!!
2013. okt. 19. 19:24
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Hülye kérdésre hasonlóan magasröptű és mélyenszántó válasz, cukorborsó. Ha te isten igazából ennyire debil vagy, hogy felmerült benned, gáz-e, fejjel futok a falnak. És még az iróniát sem érted, fasza!
2013. okt. 19. 19:26
 3/11 anonim válasza:
100%
Látom vannak itt okoskodó hülyék....Nem annyira gáz.Mert én már láttam olyanokat is hogy ki van húzva a szemük,ki van festve a szemhéjuk lilával,és szemöldökük helyet a szemöldökük szemceruzával van kihúzva.Na ez a gáz!Ja és ezek a lányok kb.10 évesek.Meg a szempillaspirál nem feltűnő.
2013. okt. 19. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz! Örülök hogy annak tartod. Tudod miért? Mert a mai 12 évesek 1 kb vakolattal járnak iskolába. Ezek szerint neked még normális a felfogásod, és ez tetszik :)

Ha a tanárok nem szólnak érte, nyugodtan használhatsz spirált.

2013. okt. 19. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
1 kg.*
2013. okt. 19. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
egy ilyen hülye kérdésre mit vársz basszus?-.-"
2013. okt. 20. 09:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz a szempillaspirál, ez pont elég:) Majd ha idősebb leszel, használhatsz többféle dolgot is, ha gondolod, de ebben a korban a szempillaspirál nem gáz.
2013. okt. 20. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz...de szerintem felesleges. Én például 14 vagyok és egy évben 1-szer kerül rám smink, az iskolai bálon, ennyi, egyébként pedig szép a bőröm...stb. De ha neked ez fontos, vagy egy kis spiráltól magabiztosabbnak érzed magad, akkor nyugodtan használd! Csak ne felejtsd el mindig lemosni este!!!
2013. okt. 20. 11:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszadóknak. Basszus egyszer a helyesírásba köttök bele egyszer abba hogy milyen hülye kérdés...Miért valaki ennél hülyébb kérdéseket tesz fel!! Istenem ekkora hülyéket!! De tudod mit csinálj ha szerinted hülye kérdés????? Ne válaszolj rá vagy rá se kattints!! Ennyire egyszerű!!!
2013. okt. 20. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Szempillaspirál nem gáz, de szerintem 12 évesen még felesleges. :) Én 15 évesen kezdtem el, mikor elkerültem gimibe. :)
2013. okt. 20. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!