Aki tud szépen sminkelni, katt ide =) (? )
Figyelt kérdés
Én még eléggé kezdő vagyok, és szeretném megtanulni,de nem nagyon van olyan ismerősöm,aki tudna segíteni. Tippeket, vagy linkeket várok, elsősorban szemfestésre gondoltam. :)
Ha ez segít, sötétzöld szemem van, kerek arcom, hátközépig érő barna hajam, szőke melírral és frufruval. :)
2011. máj. 28. 10:36
1/6 anonim válasza:
youtube-on rengeteg videót találsz
2/6 anonim válasza:
Duo szemhéjpúdert vegyél, abban van egy világos szín és ugyanabból a színből egy sötétebb árnyalat és úgy árnyékold a szemed. Vegyél hozzá szivacsos applikátort bár van amelyiknél jobban tudsz dolgozni, ha az ujjadat használod. Játssz a színekkel. Zöld szemhez jól passzol a lila, zöld, szürke, ezüst..stb. Használj dúsító spirált, a szemöldököd mindig legyen szépen formára szedett. Az arcodat pedig ápold típusnak megfelelően. Ez a szép smink alapja. A smink mindig legyen a ruhádhoz és az alkalomhoz illő.
3/6 anonim válasza:
Írd be a youtube-ba,hogy 'dorkasminkel' és egy csomó Dorka által felrakott videot fogsz találni,én nagyon sokat tanultam tőle:)
Ha tudsz angolul akkor meg beírod,hogy 'make up' és több száz találatot ki fog dobni:)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a "dorka sminkel" videó után máris utánanézek. :)
2011. máj. 28. 14:52
5/6 anonim válasza:
vagy írd be youtube-ba,hogy bricybabus.kifog dobni egy csomó videót amit egy Brigi nevű lány csinál.nagyon ügyes és mindent elmagyaráz,megmutat.mondjuk sokat kell gyakorolni.én régebben ha kiakartam próbálni valamit először egy-kétszer megcsináltam otthon és utána miután már jól ment megcsináltam az utcára is.szerintem te is hamar belejössz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi,megnézem ezeket a videókat is.:)
2011. máj. 29. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!